Sådan migreres alt fra en gammel iPhone til iPhone 6

IPhone 6s og iPhone 6 Plus er nu i det vilde, så om du har fået din fra en Apple Store, forhandler eller en UPS-lastbil, vil du sandsynligvis gerne flytte alt fra din gamle telefon til den skinnende nye. Det betyder, at alle dine apps, billeder, film, indstillinger og tilpasninger, der er på den gamle iPhone, vil være på den nye iPhone, ligesom de var, så du kunne hente præcis, hvor du slap og ikke gå glip af et slag.


Migrering mellem iPhones er utrolig simpelt, så hvad enten det er din første gang eller du har gjort dette et dusin gange før, finder du det lige så nemt. Du kan vælge en af ​​to måder at gøre dette, enten via iCloud eller med iTunes. Hvis du har en computer praktisk, er iTunes normalt hurtigere, men iCloud er utrolig nemt og ganske hurtigt også.

Først skal du sikkerhedskopiere den gamle iPhone

Den første ting, du vil gøre, er at oprette en ny frisk backup af din gamle iPhone, så du kan overføre alt og hente den nye iPhone præcis, hvor du slap af. Du skal gøre det, uanset om du går iCloud eller iTunes-ruten for at migrere dine ting. Sikkerhedskopiering er enkel, vi gennemgår det hurtigt:

Sikkerhedskopiering til en computer med iTunes

Du vil være sikker på, at du har den nyeste version af iTunes til at gøre dette, men det fungerer på en Mac eller en Windows-pc:

 1. Slut den gamle iPhone til en computer med et USB-kabel og start iTunes
 2. Vælg "Back Up Now" (anbefales stærkt: Aktiver backup-kryptering først *), og lad backupen komplette

* Sørg for at aktivere backupkryptering i iTunes, hvis du vil have dine adgangskoder til sikkerhedskopiering og genoprettelse samt sundhedsdata. Hvis du ikke krypterer backupen, bliver der ikke sikkerhedskopieret adgangskoder eller sundhedsdata!

ITunes-metoden er normalt ret hurtig, fordi den overfører data via USB. Hvis du har en langsommere internetforbindelse, er det vejen at gå.

Sikkerhedskopiering til Apple med iCloud

Dette starter en manuel sikkerhedskopiering af iPhone til iCloud, du har naturligvis brug for iCloud og en Apple ID-opsætning på iPhone for at gøre dette, som hvis du har en iOS-enhed, gør du det helt sikkert:

 1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til "iCloud"
 2. Vælg "Backup" (ældre iOS-versioner kalder det "Storage & Backup"), og tryk derefter på "Back Up Now" og lad hele backupen afslutte

iCloud tager normalt lidt længere, da det uploader alt til iCloud-servere og afhænger af din internetforbindelse. For dem med hurtige forbindelser er det hurtigt. Hvis du har en langsom internetforbindelse, er det nok bedst at bruge iTunes i stedet.

Uanset hvilken metode du brugte til at sikkerhedskopiere den gamle iPhone, når den er færdig, fortsæt.

Brug iTunes til at overføre alt til den nye iPhone

iTunes er ofte hurtigere at overføre ting, fordi det hele håndteres lokalt og ikke behøver at downloade eller uploade noget via internettet som iCloud gør. Hvis du har travlt eller har en stor opbevaring iPhone, er dette ofte den rigtige vej.

Bemærk, at du enten kan gendanne iPhone med iTunes ved første opsætning eller på et hvilket som helst tidspunkt, så sørg for ikke at genoprette den til fabriksindstillinger for at gøre det nemt.

Under indledende iPhone 6 opsætning

 1. På den nye iPhone 6 skal du færdiggøre den oprindelige installationsassistentproces
 2. På skærmen "Indstil din iPhone" skal du vælge "Gendan fra iTunes Backup" og tilslutte iPhone 6 til en computer med et USB-kabel
 3. Vælg den nyeste backup for at gendanne, og afslut derefter opsætningen som normalt

Fra iTunes-appen

 1. Start iTunes (hvis du lukkede det) og tilslut den nye iPhone 6 til computeren med et USB-kabel
 2. Vælg iPhone og klik på "Restore Backup ..." fra fanen Oversigt. "
 3. Vælg den senest foretagne backup fra den gamle iPhone for at gendanne og bekræfte

Hurtig bemærkning om differentiering af flere iOS-sikkerhedskopier: Hvis du ikke helt er sikker på, hvilken backup der skal bruges, fordi de hedder det samme, kan du identificere dem med dette hover-trick.

Som allerede nævnt er migrerende iPhones med iTunes ret hurtigt, men da det kræver en computer, kan det være mindre praktisk end iCloud for nogle brugere.

Brug iCloud til at overføre alt til den nye iPhone 6

Hvis du allerede er begyndt at lege med iPhone 6, før du genopretter den fra iCloud-backupen, vil du gerne gå tilbage til den oprindelige installationsskærm, så du kan gendanne fra backupen. Dette er nemt, nulstiller du bare til fabriksindstillingerne på iPhone via appen Indstillinger.

 1. Gå igennem den oprindelige installationsassistentproces, vælg at aktivere funktioner som Find My iPhone og Location Services
 2. På skærmen "Indstil din iPhone" skal du vælge "Gendan fra iCloud Backup"
 3. Vælg den friske backup, du lige har lavet, og lad processen fuldføre
 4. Afslut installationsprocessen som normalt

Det er det, alle dine gamle ting er blevet flyttet til den nye iPhone 6, nyd det!

Før du bliver for skør, vil du sandsynligvis gerne bekræfte, at alt er der, tag et hurtigt kig på dine Photos app, andre apps, kontakter osv. Gendannelse fra sikkerhedskopier er generelt fejlfri, så medmindre du på en eller anden måde har valgt den forkerte backup til at gendanne til, du burde være god at gå.

Uanset hvordan du går, vil alt blive overført til din nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, så nyd din nye iPhone! Det, du gør med din gamle iPhone, er op til dig, men at gave er det et godt valg, eller du kan altid sælge det også.