Jailbreaking iOS 8.4 Mulig med TaiG til Mac OS X

TaiG jailbreak-gruppen har udgivet en Mac-version af deres populære jailbreaking utility, så OS X-brugere kan jailbreak nogen iPhone, iPad eller iPod touch kører iOS 8.4.

Jailbreaking tillader brugere at køre uofficiel software og tweaks på iOS-enheder, men anbefales generelt kun for avancerede brugere, som forstår de potentielle problemer, der måtte opstå med jailbroken iOS-enheder. Derudover kan Apple annullere garantien for sådan hardware.


Jailbreaket er ubindet, og kræver kun et USB-kabel til at færdiggøre den oprindelige installation. Processen i sig selv er ganske enkel, med TaiG-værktøjet igennem hele processen med at forbinde iPhone, iPad eller iPod touch til computeren, deaktivering af Find My iPhone, installation af Cydia og en valgfri '3k Assistant' -pakke og endelig installation og fuldføre jailbreak selv. Dem, der er interesseret i at bruge jailbreaket med deres iOS-enhed, kan få hjælp fra TAIG-hjemmesiden her.

Vær opmærksom på, at Apple kan vælge ikke at garantere eller støtte en iPhone, iPad eller iPod touch, der er jailbroken, og der er andre grunde til ikke at jailbreak iOS også. Det anbefales derfor stærkt, at kun kendskabelige brugere, der forstår processen med jailbreaking og unjailbreaking at fortsætte.

Du skal altid sikkerhedskopiere din iOS-enhed, inden du ændrer systemsoftwaren på nogen måde.

Mac-hjælpeprogrammet følger den tidligere udgivelse af Windows-versionen af ​​TaiG-jailbreaking-applikationen, som også understøtter jailbreaking iOS 8.1.3 gennem iOS 8.4.