Sådan brændes MP3-cd'er til bilstereo

MP3 er et komprimeret lydfilformat, der muliggør oprettelse og transmission af kommercielle lydfiler i en brøkdel af deres tidligere størrelse. En MP3-fil på 3 til 4 MB ville være omkring 50 MB i størrelse, hvis den blev gemt som en WAV-fil. Dette giver dig mulighed for at placere flere MP3-spor - let over 100 - på en lyd-cd, end du kan administrere med andre filformater. Den overflod af musik på en enkelt disk gør MP3 til det perfekte format til oprettelse af cd'er med rejsemusik til brug i din bil.

Trin 1

Sådan brændes MP3-cd'er til bilstereo

Opret en MP3-afspilningsliste med de sange, du vil brænde til CD, i dit yndlingsmusikprogram. Med de fleste musikprogrammer er dette så simpelt som at oprette en tom afspilningsliste og derefter trække sange fra dit musikbibliotek til afspilningslisten.

Trin 2

Sådan brændes MP3-cd'er til bilstereo

Indsæt en CD-R-disk i din computers CD-brænder, og vælg "Burn CD" eller "Burn Playlist to CD" i dit musikprogram. CD-R-diske er mere reflekterende end CD-RW-diske, hvilket gør dem lettere for din bilstereo at læse.

Trin 3

MP3 er et komprimeret lydfilformat, der muliggør oprettelse og transmission af kommercielle lydfiler i en brøkdel af deres tidligere størrelse. En MP3-fil på 3 til 4 MB ville være omkring 50 MB i størrelse, hvis den blev gemt som en WAV-fil. Dette giver dig mulighed for at sætte flere MP3-numre - let over 100 - på en lyd-cd, end du kan ...

Følg eventuelle anvisninger på skærmen for at brænde filerne på CD. Mange programmer får dig til at klikke på en ekstra bekræftelsesknap for at afslutte forbrændingen. Hvis du springer dette trin over, afspilles cd'en ikke i din bils cd-afspiller.

Indsæt cd'en i din bilstereo til en testkørsel. I de fleste tilfælde skal disken afspilles ligesom en kommerciel lyd-cd. Hvis din bilstereo ikke kan afspille disken, men din computer kan, kan din bilstereo ikke afkode MP3-filer, og du bliver nødt til at bruge et andet format.