Sådan konverteres kassettebånd til iTunes

Kassettebåndteknologi er for længst væk, men musikken behøver ikke at være det. Med grundlæggende lydoptagelsessoftware og multimedieprogrammer såsom iTunes kan du digitalisere hele din kassettsamling med få korte trin. Processen virker kompliceret på overfladen, men alt hvad du virkelig har brug for er din kassetteopsamling, et båndoptager, en computer, noget optagesoftware og et patchkabel. Den sværeste del ved digitalisering af musik er bare at finde tid til at sidde ned og afspille dine kassetter.

Trin 1

Tilslut dit kassettebånd til din computer ved at sætte 1/8 tommer side af patchkablet i dit lydkort bag på din pc. 1/8 tommer input vil normalt have et lille symbol formet som en mikrofon over det. Tilslut RCA-siden af ​​patchkablet til venstre og højre højttalerkanal på dit kassettebånd.

Trin 2

Fra en Windows-maskine skal du gå til "Kontrolpanel" og derefter klikke på "Lyde og lydenheder." Klik derefter på fanen "Audio". Klik på "Lydstyrke" -knappen under "Lydoptagelse". Derefter åbnes Windows Mixer-værktøjet. Afspil kassettebåndet i et par minutter, og juster indgangslydstyrken til den ønskede lydstyrke. Fra et Apple-system skal du gå til "Systemindstillinger" og derefter klikke på højttalerikonet, der siger "Audio". Afspil kassetten, og juster inputvolumenfader til den ønskede lydstyrke.

Trin 3

Download Audacity, en gratis lydredigerings- og optagesoftware, der er tilgængelig på Sourceforge.net. Gå til sourceforge.net/audacity, klik på "Download Audacity 1.2.6" til Windows-maskiner. Hvis du bruger et Apple-system, skal du klikke på "Download 1.3.10 (Beta)." Følg derefter instruktionerne for at downloade softwaren til din harddisk.

Trin 4

Opret et nyt lydspor inden for Audacity ved at klikke på "File" og derefter "Create New Track". Et vindue åbnes, hvor du bliver bedt om at navngive sporet, og navngiv derefter sporet efter den sang, du forsøger at optage fra kassetten.

Trin 5

Aktivér sporet inden for Audacity ved at klikke på "R" -knappen.

Trin 6

Når du er klar, skal du klikke på "Optag" -knappen i Audacity og derefter trykke på "Afspil" på kassettebåndoptageren for at starte optagelsen. Når sangen er færdig, skal du trykke på "Pause" på kassettedækket og derefter på "Stop" på optagesoftwaren. Gentag trin 4 til 6 med hver kassette, du forsøger at optage.

Trin 7

I Audacity skal du gemme sporet som en MP3-fil og derefter oprette en mappe med navnet på kunstneren og det album, du optager. Sørg for at gemme hver sang, du optager, i den korrekte mappe.

Trin 8

Åbn iTunes, og opret derefter en ny playliste. Du kan gøre dette på et Apple ved at trykke på "Command + N" -tasterne og på en pc ved at trykke på "CTRL + N." Et vindue vises, hvor du bliver bedt om at navngive din playliste. Navngiv denne spilleliste efter det album, du lige har optaget og gemt på din harddisk.

For at importere dine sange til den nye afspilningsliste skal du klikke på "Filer", klikke på "Føj filer til bibliotek" og derefter tilføje de sange, du har indspillet, individuelt i afspilningslisten. Eller du kan klikke på den første fil, derefter trykke på shift-tasten og klikke på den sidste fil i mappen og derefter klikke på "Føj til bibliotek."