Skift stemme og accent for talet tekstvalg i iOS

Standardstemmen for at tale tekst i iOS er den samme stemme som Siri, men hvis du vil skifte den og høre noget anderledes, kan du nemt ændre tekst-til-tale-stemmen. At skifte stemmer er lidt sjovere end man ville forvente selvom, i hvert fald med engelsk, fordi du ender med forskellige accenter også. For at gøre brug af dette skal du først have tekst til tale aktiveret i iOS, du kan gøre det undervejs, hvis du ikke har aktiveret det endnu:

  • Åbn "Settings" app og tryk "General" og derefter "Accessibility"
  • Vælg "Speak Selection" (tænd den, hvis du ikke har det endnu), og tryk så på "Dialekter"
  • Tryk for at vælge din nye stemme og accent

For at kontrollere, hvordan den nye stemme lyder, skift til enhver app med tekst, tryk og hold på et ord eller en sætning, og vælg derefter "Speak Selection" for at høre den nye stemme.

Hvis du vil have din iPhone eller iPad til at lyde overordentlig korrekt, bliver det ikke meget bedre end den engelske engelske stemme fra Daniel. Jeg har altid været fan af australske accenter, så jeg gik med australsk engelsk, men alle stemme valg er meget høj kvalitet. Det er bare et spørgsmål om at vælge dit primærlands sprog, hvis du skifter tilbage til standard Siri-stemme.

Disse stemmer kan også tilføjes til Mac'en, hvis du også vil ændre tingene derovre, skal du have en version af Mac OS X senere end 10.7 for at gøre det.