Sådan konverteres Xps til Powerpoint

XPS (Open XML Paper Specification) er en udvidelse til filer skrevet på et sidebeskrivelsessprog og et fast dokumentformat oprindeligt oprettet af Microsoft. Powerpoint er et almindeligt anvendt præsentationsprogram udviklet af Microsoft og er en nøglekomponent i Microsofts "Office" -pakke. For at konvertere fra XPS til Powerpoint (PPT) skal et konverteringsprogram downloades og bruges. Mange af disse programmer kan downloades online som gratis prøveversioner.

Konvertering med Able2Extract XPS Converter v.6.0

Trin 1

Download og installer Able2Extract XPS Converter v.6.0 (se Ressourcer).

Trin 2

Kør konverteringsprogrammet på skrivebordet. Klik på knappen "Tilføj fil ...". Vælg en XPS-fil til konvertering. Klik på "Tilføj".

Trin 3

Klik på menuen "Output Type". Vælg "PPT (* .ppt)."

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse" ud for feltet "Output". Vælg en måldestination for den konverterede PPT-fil. Klik på "OK".

Klik på knappen "Konverter" for at starte konverteringsprocessen.

Konvertering med Free gDoc Creator

Trin 1

Download og installer gratis gDoc Creator.

Trin 2

Kør programmet på skrivebordet. Klik på knappen "Åbn ..." under "Input" -området. Vælg en XPS-fil, der skal konverteres. Klik på "Åbn".

Trin 3

Klik på menuen "Dokumenttype:" i området "Konverter format" på skærmen. Vælg "Microsoft Powerpoint."

Trin 4

Klik på "Gennemse ..." i området "Konverter format". Vælg en destinationsmappe til den konverterede PPT-fil. Klik på "OK".

Klik på knappen "Konverter" øverst i midten af ​​vinduet. Tryk på "X" -knappen ved siden af ​​"Konverter" -knappen når som helst under konverteringsprocessen for at stoppe.