Sådan ændrer du navnet på en iPhone, iPad, iPod touch med iTunes

Du kan nemt give din iPhone, iPad eller iPod Touch et brugernavn, eller ændre det fra sit nuværende navn til noget andet, hvis en anden er tilfældigvis at give det et navn, som du ikke kan lide. Dette er nyttigt, når en iOS-enhed overfører ejerskab, eller hvis navnet måske ikke længere passer til enheden. Uanset årsagen til at ændre enhedens navn, er det nemt at gøre det fra en computer med iTunes, og det kan gøres med enten en Mac eller en Windows-pc på bare et øjeblik.

Dette virker det samme med en hvilken som helst iOS-enhed, der kører en version af iOS og med en hvilken som helst version af iTunes. Så hvad enten det er en iPhone, iPad eller iPod, er det det samme. Lad os få det rigtigt.

Ændring af navnet på en hvilken som helst iOS-enhed i iTunes

Det tager kun et minut, men du skal naturligvis have brug for en computer, iTunes og enten Wi-Fi-synkronisering eller et USB-kabel for at afslutte jobbet.

  1. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til din computer
  2. Start iTunes
  3. Klik og peg på iPhones navn i iTunes-sidebjælken, indtil den kendte omdøber højttaler kommer op (eller dobbeltklik på navnet i sidepanelet)
  4. Indtast det nye navn på iPhone og tryk på retur-tasten for at indstille og gemme ændringen, det vil synkroniseres med iOS-enheden med det samme

Navneændringen er øjeblikkelig og vil blive afspejlet på iPhone, backups, iTunes og andre steder bruges enhedens navn.

Det næste indlysende spørgsmål er, hvad hvis du ikke har en computer med iTunes praktisk? Det er ok, for hvis du vil omdøbe iPhone, iPod eller iPad uden at bruge iTunes, kan du også gøre det med en moderne version af iOS. Bare følg disse instruktioner for at omdøbe den på iOS-enheden uden en computer. Hele navneændringsprocessen udføres via Settings app, og den bærer hele tiden til iTunes og iCloud, når den er indstillet. Der er ingen rigtig eller forkert måde at ændre navnet på, bare vælg hvilken tilgang der virker for dig, eller bare lær at gøre begge dele, så kan du bruge enten tilgang, når det passer til situationen.

Disse instruktioner er rettet mod iPhone, for det meste fordi en af ​​mine venner lige har købt en brugt iPhone til opsætning som en pay-go-telefon, og telefonen havde stadig de tidligere ejers navne på den. Ikke ønsker at gendanne iPhone, fordi det fulgte med et godt musikbibliotek, og han havde ikke de originale iOS-sikkerhedskopier, men bare omdøbe det var den bedste løsning.

Uanset om du omdøber enhver anden iOS-enhed, herunder iPods, iPod touches, iPads, Apple TV'er, endda sandsynligvis Apple Watch eller noget andet, der plugger og synkroniserer til iTunes, er det nøjagtigt det samme som denne proces.