Hvordan afslutter jeg en Magnavox DVD?

Magnavox har flere modeller af DVD-optagere. Processen med at færdiggøre en DVD-disk på en Magnavox DVD-optager varierer lidt afhængigt af hvilken Magnavox DVD-optagermodel, du bruger. Afslutning af en DVD-disk giver dig mulighed for at afspille disken på andre DVD-afspilningsenheder, andre enheder end Magnavox DVD-optageren. Når en DVD-R-disk er afsluttet, kan der ikke foretages yderligere optagelser eller ændringer på den disk. Derfor skal du være sikker på, at du har optaget alt materialet og udført alle de redigeringer, du ønsker, på en disk, før du færdiggør det.

Magnavox MDV630R / 17, MRV640 & MDV650R / 17 DVD-optagere

Læg DVD-R-disken i Magnavox DVD-optageren. Vent til disken er isat. Tryk på "Disc" plus "Menu" på Magnavox-fjernbetjeningen for at få vist diskinformationsskærmen.

Tryk på højre pileknap for at åbne menuen "Indstillinger for".

Brug fjernbetjeningens piletaster til at fremhæve "Færdiggør disk." Tryk på "OK". Tryk på “OK” igen for at bekræfte.

Magnavox MRV660 / 17B DVD-optager

Læg DVD-R-disken i Magnavox DVD-optageren. Vent til disken er isat. Indeksbilledskærmen vises.

Tryk på "Rediger" på Magnavox-fjernbetjeningen for at åbne menuen Rediger.

Brug fjernbetjeningens piletaster til at fremhæve "Færdiggør disk." Tryk på "OK".

Tips

Instruktionerne i et af de foregående afsnit gælder også for andre Magnavox DVD-optagermodeller. Hvis modelnummeret på den Magnavox DVD-optager, du bruger, ikke er angivet her, kan du prøve at udføre instruktionerne som beskrevet i hvert afsnit for at se, om en af ​​instruktionerne også gælder for din DVD-optagermodel.