Sådan åbnes et webarkiv

En webarkivfil (som vil have en .WARC-filtypenavn) er en fil, der indeholder information til et internetwebsted. Denne fil er oprettet, så du kan se visse elementer på webstedet, selvom du ikke har en fungerende internetforbindelse i øjeblikket. Hvis du vil åbne webarkivfilen på din computer, skal du bruge din webbrowser. Det betyder ikke noget, hvilken browser du bruger - efter design kan de alle arbejde med og åbne disse komplicerede webarkivfiler.

Åbn din webbrowser. Som tidligere nævnt betyder det ikke noget, hvilken du bruger. Du kan vælge enten at dobbeltklikke på genvejsikonet til din webbrowser på skrivebordet, eller du kan klikke på "Start" og derefter på "Programmer" og vælge det relevante softwareikon på den måde.

Klik på "File".

Klik på "Åbn". Naviger til den webarkivfil, du vil åbne. Husk, at det vil have en .WARC filtypenavn. Når du har fundet filen, skal du klikke på den en gang. Dette vil fremhæve det. Klik derefter på knappen "Åbn". Dette åbner indholdet af webarkivfilen i din webbrowser og viser dets indhold på skærmen.