iOS 11.4 Beta 6 frigivet til test

En anden dag, en anden iOS beta! Apple har udgivet iOS 11.4 beta 6 til de iPhone og iPad enheder, der er indskrevet i iOS beta testprogram. Denne bygning ankommer et par dage efter, at beta 5 i iOS 11.4 blev frigivet til de samme enheder.

Hvis du i øjeblikket beta-tester iOS, er iOS 11.4 beta 6 tilgængelig til download nu fra softwareopdateringsmekanismen, der findes i appen Indstillinger.

IOS 11.4 beta ser ud til at fokusere hovedsagelig på mindre fejlrettelser og forbedringer, selvom test af meddelelserne på iCloud-funktionen også er inkluderet. iMessages i iCloud har til formål at forbedre synkroniseringen af ​​iMessages på tværs af enheder ved at vedligeholde alle meddelelser og iMessage-indhold direkte i iCloud. Tidligere blev meddelelser i iCloud testet i tidligere iOS-builds, men blev fjernet, før de blev sendt indtil han blev offentlig.

Den nuværende endelige stabile konstruktion af macOS og iOS er i øjeblikket udført som iOS 11.3.1 til iPhone og iPad og MacOS 10.13.4 High Sierra sammen med sikkerhedsopdatering 2018-001 til Mac.

Det er ret rutinemæssigt for Apple at udstede flere beta udgivelser af systemsoftware, inden den udsteder den endelige version til offentligheden. De fleste antagelser er, at den endelige udgivelse af iOS 11.4 (og macOS High Sierra 10.13.5 for den sags skyld) vil komme engang nær WWDC 2018 den 4. juni.