Sådan oprettes en gratis e-mail-adresse

Der er et par virksomheder på Internettet, der tilbyder folk gratis e-mail-konti. Oprettelse af en e-mail-konto via en af ​​disse e-mail-udbydere er enkel og kræver, at brugeren besvarer et par spørgsmål, før en e-mail-konto oprettes. Udbyderne kræver normalt personlige oplysninger som navn og fødselsdato. De beder dog ikke om et socialsikringsnummer eller om et kreditkortnummer, hvis de er en legitim virksomhed.

Find et velrenommeret firma, hvor du kan oprette en gratis e-mail-adresse. Yahoo !, Googles og Hotmail-tilbud er blandt de populære valg, men der findes også mange andre virksomheder. Se Referencer nedenfor for links til disse e-mail-udbydere.

Klik på det link, der siger "Opret en ny konto", når en velrenommeret virksomhed er fundet. Webstedet fører dig gennem de nødvendige trin, når du klikker på dette første trin.

Udfyld alle de nødvendige oplysninger. Webstedet beder dig om dit for- og efternavn, fødselsdato, by og bopælsstat samt en alternativ e-mail-adresse, som du kan kontakte dig på.

Vælg dit e-mail-id og din adgangskode. Dit e-mail-id kan være næsten alt. Hvis det valgte ID allerede er taget, bliver du bedt om at vælge et nyt. I nogle tilfælde får du to til tre valg, der er variationer af det originale ID, du valgte.

Opret en "Glemt din adgangskode" -prompt. Webstedet beder normalt om et spørgsmål, som kun du kender svaret på. I tilfælde af at du glemmer din adgangskode, bliver du bedt om at give svaret på dette spørgsmål, så din adgangskode kan nulstilles.

Tips

Del ikke personlige oplysninger såsom gadenavne eller telefonnumre. Vælg en adgangskode, der indeholder både bogstaver og tal.

Advarsler

Giv aldrig ud personlige oplysninger, som du ikke har det godt med at dele. Giv aldrig kreditkortnumre ud, især for en gratis e-mail-konto. Brug ikke personlige oplysninger såsom fødselsdatoer eller kæledyrsnavne til din adgangskode. Dette kan gøre det lettere for hackere at få adgang til dine oplysninger.