Sådan får du en tekstbeskedlog

Det er næsten umuligt at få en registrering af tekstbeskeder fra din mobiltelefonudbyder, men det er enkelt at få tid og dato tekstlog. De fleste tjenesteudbydere sletter de tekstbeskeder, de har gemt inden for få dage. De kan ikke gendanne eller transkribe dem. Der er dog andre måder at få adgang til informationen på, men vær forsigtig. Privatlivslovgivning kan begrænse din mulighed for lovligt at få adgang til tekstbeskeder eller tekstlogfiler, der tilhører en anden.

Trin 1

Brug et computersoftwareprogram til at gendanne data fra et SIM-kort og gendanne slettede tekstbeskeder og telefonnumre. Et SIM-kort eller abonnentidentitetsmodul identificerer mobiltelefonbrugere på et specifikt netværk. Anbring SIM-kortet i en SIM-kortlæser, og download oplysningerne til en computer.

Trin 2

Kontakt din mobiltelefonudbyders kundeserviceteam. Anmod om en detalje i tekstloggen. Tjenesteudbyderen frigiver ikke transkriberede tekstbeskeder. Tjenesteudbydere giver telefonnummeret og tidspunktet og datoen, hvor teksten blev sendt til dig i papirform via mail eller online. Besøg tjenesteudbyderens butik personligt og anmod om at få vist tekstdetaljerapporten. Fotoidentifikation kan være påkrævet.

Brug en mobiltelefonbeslagundersøgelse (CSI) til at downloade tekstbeskeder og detaljerede tekstlograpporter direkte fra mobiltelefonen. Sæt CSI-stikket i din mobiltelefon for at registrere dens data. Modulet får fat i alt, hvad der er gemt i hukommelsen, herunder tekstbeskeder, onlinemeddelelser, telefonbøger og e-mails. Det henter også slettede filer, der ikke er overskrevet.