OS X 10.9 Mavericks Systemkrav og Liste over kompatible Mac'er

Apple har endnu ikke leveret en officiel liste over Mac OS X 10.9-kompatible Mac'er, men som vi tidligere har nævnt vedrørende den første Mavericks Developer Preview, skal de fleste Mac-hardware, der understøtter OS X Mountain Lion (10.8), kunne køre OS X Mavericks (10.9) uden ethvert problem. Dette er tilsyneladende blevet bekræftet af AppleInsider, der bemærker, at Mac'er selv kan opgradere til Mavericks direkte fra OS X Snow Leopard 10.6.8 uden at have installeret 10, 7 eller 10, 8, forudsat at de opfylder systemkravene.

OS X Mavericks systemkrav

Mac'er skal have en 64-bit Intel CPU og en avanceret GPU til at køre OS X 10.9. Derudover kræves mindst 8 GB ledig diskplads til installation. Der kræves en internetforbindelse for at downloade OS X Mavericks.

OS X Mavericks understøttet hardware liste

AppleInsider har givet følgende liste over, hvad de siger, er Mavericks-kompatibel Mac-hardware, det skal bemærkes, at den oprindelige liste matcher den understøttede liste fra 10, 8 identisk, og den kan ændre sig, når den endelige version sendes.

  • iMac (midten af ​​2007 eller senere)
  • MacBook (13-tommers aluminium, slutningen af ​​2008), (13-tommer, tidlig 2009 eller senere)
  • MacBook Pro (13 tommer, midten af ​​2009 eller senere), (15 tommer, mid / sen 2007 eller senere), (17 tommer, sen 2007 eller senere)
  • MacBook Air (sidst i 2008 eller senere)
  • Mac Mini (tidlig 2009 eller senere)
  • Mac Pro (tidligt 2008 eller senere)
  • Xserve (tidlig 2009)

Funktioner som meddelelsessynkronisering, der er baseret på iOS-til-OS X-integration og omvendt, kræver, at iOS 7 installeres på de mobile enheder til at fungere, og naturligvis vil iCloud-specifikke funktioner kræve, at et Apple ID og en internetforbindelse kan bruges .

Derudover kan funktioner som OpenGL 4, accelereret scrolling, AirPlay Mirroring, AirDrop, PowerNap og måske nogle af de nyere funktioner og forbedringer på systemniveauet have skærpede systemkrav og har generelt tendens til at kræve nyere Mac-modeller til fuld understøttelse. Det er klart, at batterispecifikke forbedringer til OS X 10.9 kræver en bærbar Mac.

Da OS X Mavericks i øjeblikket er i beta, er det muligt, at systemkravene vil ændre sig, før faldet frigøres. Apple har endnu ikke leveret en officiel liste over understøttet hardware eller krav til den næste version af OS X, selvom de har vist, hvilke enheder der er kompatible med iOS 7.