Sådan oprettes gruppe-e-mail

Elementer, du har brug for

  • Internet

  • Computer

  • Email konto

I stedet for at sende den samme e-mail flere gange til flere forskellige mennesker, er der et mindre tidskrævende alternativ. Ved at bruge et gruppe-e-mail-navn kan du skrive et e-mail-brev en gang og få det sendt ud samtidigt til flere personer ved at trykke på sendeknappen.

Gruppér e-mail i Microsoft Outlook

Åbn Microsoft Outlook.

Klik på "File", vælg "New" og klik derefter på "Distribution List." En ny skærm åbnes.

Skriv det navn, du vil bruge til din distributionsliste, i tekstfeltet "Navn". Dette navn er det, du vil bruge, når du sender en gruppe-e-mail.

Klik på "Tilføj nyt" fra samme skærmbillede. Et lille vindue åbnes. Indtast navnene og e-mail-adresserne på personer, du vil have, på denne distributionsliste.

Klik på "Vælg medlemmer ..." for at tilføje personer fra din "Kontaktliste" til din distributionsliste. .

Vælg de ønskede navne, og klik på "medlemmer ->", og klik derefter på "OK". Din distributionsliste er nu oprettet.

Indtast det navn, du gav denne distributionsliste, i feltet "Send til". Din e-mail går ud til alle medlemmer af listen, du oprettede.

Gruppere-mail i Yahoo

Log ind på din Yahoo e-mail-konto. Klik på indstillingen "Kontakt" øverst på skærmen. Dette åbner din kontaktliste.

Klik på knappen "Tilføj kategori". Dette åbner et tekstfelt "Kategorienavn". Indtast det navn, du vil give din e-mail-gruppe. Dette kan kun være et enkelt ord. Tryk på "GEM." Dette åbner en tom gruppe.

Klik på rullemenuen, der nu viser navnet på den gruppe-e-mail, du lige har oprettet. Klik på "Alle kontakter." Alle dine kontakter skal vises langs venstre side.

Klik på feltet til siden af ​​en kontakt, du vil føje til din gruppe-e-mail. Til højre vises flere muligheder.

Klik på "Føj til kategori." Dette åbner et kategorifelt. Rul til den gruppe-e-mail, du lige har oprettet, og klik på feltet til side. Tryk derefter på "Udført". Fortsæt denne proces, indtil du har tilføjet alle kontakterne til din e-mail-gruppe.

Gruppere-mail i Hotmail

Log ind på din Windows Live Hotmail-konto.

Klik på "Kontaktliste" i navigationslinjen til venstre. Dette ændrer skærmen til en liste over alle dine kontakter.

Vælg "Administrer kategorier" placeret under overskriften ¨Kategorier ¨ i venstre navigationslinje. Øverst vil der være tre muligheder: "Ny", "Rediger" og "Slet". Klik på "Ny". Skærmen skifter nu til "Ny kategori."

Indtast det ønskede navn til din e-mail-gruppe i tekstfeltet "Navn".

Indtast navnene på de kontakter, du vil føje til gruppen i feltet nedenfor, der er mærket "Medlemmer". Navnene dukker op, mens du skriver. Vælg den rigtige. Når alle medlemmer er tilføjet, skal du klikke på "Gem". Din e-mail-gruppe er oprettet.

Tips

For at sende til alle kontakterne i din nyoprettede e-mail-gruppe skal du blot skrive gruppenavnet i "Send / Send til" -linjen i din e-mail, så sendes e-mailen til alle medlemmer af gruppen. Dette fungerer i alle programmer.

Med Microsoft Outlook skal du holde CTRL-tasten nede, og du kan vælge flere medlemmer fra din adressebog for at føje til din distributionsliste.