Sådan gør du din downloadhastighed meget hurtig

Downloadhastighed bestemmer, hvor hurtigt du kan downloade en fil fra Internettet til din computer. Din downloadhastighed afhænger direkte af din internetforbindelseshastighed. Hvis du bruger en opkaldsforbindelse, vil din downloadhastighed være langsommere end bredbånds- og DSL-forbindelser. Uanset hvad kan du øge din downloadhastighed ved at følge et par enkle teknikker.

Trin 1

Download et download-acceleratorprogram. Disse programmer øger din downloadhastighed betydeligt. "Free Download Manager", "Internet Download Manager" og "Download Accelerator" tilbyder gratis downloads (se Ressourcer).

Trin 2

Overvej at bruge en kabelforbindelse. Trådløse forbindelser står over for forskellige frekvenshindringer, der kan nedsætte din downloadhastighed. Hvis du allerede bruger en kabelforbindelse, kan du overveje at få et kortere kabel. Kortere kabler sender data hurtigere end længere.

Trin 3

Forøg hastigheden på dit modem. Klik på "Start" og vælg "Kontrolpanel." Klik på "Modem- og telefonindstillinger." Klik på fanen "Modemer" i øverste bjælke, og enkeltklik på modemet, der er tilsluttet din computer. Klik på "Egenskaber" og klik på "Modem". Find rullemenuen "Porthastighed". Klik på den, og vælg den maksimale hastighed.

Trin 4

Download en fil ad gangen. Download af flere filer samtidigt vil sænke din samlede downloadhastighed.

Trin 5

Overvej at downloade ad gangen, f.eks. Sent på aftenen eller tidligt om morgenen, når der er færre brugere. Downloadhastigheden afhænger stærkt af antallet af brugere, der downloader den samme fil. Hvis det er muligt, skal du downloade på forskellige tidspunkter af dagen for at bestemme, hvilket er det bedste tidspunkt at downloade en bestemt fil.

Luk ubrugte programmer. Selv når det ikke er brugt, opretter visse programmer forbindelse til Internettet for at downloade opdateringer i baggrunden. Dette sænker din samlede downloadhastighed.