4 Bedøvelse Baggrunde Skjult i Almindelig View på Apple & Wired Websites

Der er noget om god tapet, der gør at bruge en Mac, iPhone, iPad, ok, endda en Windows PC eller Android-enhed, bare endnu bedre. Vi bringer dig fire flotte baggrunde med høj opløsning, der stort set er skjult i almindelig synsvinkel fra to kilder, en nyligt ledet artikel om Apple Watch og Apple.com-produktsider. Alt det, der kræves for at afdække disse fantastiske tapetskudd, var lidt at grave rundt med webinspektørværktøjet, og vi vil dele kildeforbindelserne med dig.


To af billederne er fra Wired og denne fremragende artikel om Apple Watch's historie, som er mere eller mindre enhedens oprettelseshistorie, det er værd at læse, hvis du ikke har gjort det endnu. De to andre billeder er fra Apple.com, som hvis du tager dig tid til at poke rundt, finder du mange smukke HD-billeder, der kan fordoble som skjulte baggrunde til Mac, iPhones, iPads eller hvad du ellers vil have nogle smukke desktop billeder til.

To af disse skal du beskære ved hjælp af Preview i OS X eller i Photos-appen til iOS, så de passer på skærmen på enheden, og de har derfor ikke unødvendige aspekter (som MacBook i efteråret forlader billedet eller det lille ur i maneterbilledet) - eller hold dem rundt, op til dig.

Klik på et af nedenstående billeder for at starte den fulde version i den respektive kilde:

Fall blade (fra Apple)

(klik her for 2880 × 1800 alternativ version af efterårsblade)

High Mountain Lake (fra Apple)

Apple Watch Jellyfish (fra Wired)

Guld Apple Watch (fra Wired)

Vandmuren tapet, som vist nedenfor, ser især fantastisk ud med en mørk mode menulinje og en transparent dock med cDock i OS X, så hvis du kan lide at tilpasse udseendet på din Mac, er det umagen værd at gøre det.

Nyd baggrunde! Hvis du ikke er i disse, har vi en overflod af andre, der passer til dine præferencer.