Hvad betyder HTTP.1.1 ikke tilgængelig?

HTTP står for Hypertext Transfer Protocol. Når noget som "HTTP.1.1 Service Unavailable" vises på din computerskærm, er det kendt som en HTTP-statuskode. Der er mange forskellige statuskoder, hver med deres eget specifikke nummer og tilsvarende betydning.

Hypertext Transfer Protocol (HTTP)

HTTP er en generisk protokol til informationssystemer, der ikke kun bruges som hypertekst, men også i opgaver, der involverer navneservere og distribuerede objektstyringssystemer. Siden 1990 har World Wide Web global informationsinitiativ brugt HTTP.

Statuskoder

Statuskoden gives som svar på en anmodning. En anmodning kan tage form af en bruger, der beder en server om at tillade ham at se en bestemt webside. Statuskoden giver derefter information om status for anmodningen. For eksempel angiver statuskoder, der begynder med nummer to, at anmodningen er behandlet med succes af serveren. Dem, der begynder med en fire, indikerer, at der muligvis var en fejl i anmodningen, som ikke tillod serveren at behandle den.

Service ikke tilgængelig

Statuskoden HTTP 1.1 / 503 Service ikke tilgængelig vises, når den fil eller tjeneste, der bliver anmodet om på Internettet, ikke er tilgængelig på det bestemte tidspunkt. Det bliver muligvis i den nærmeste fremtid, men du kan ikke få adgang til det før det tidspunkt.