Sådan kopieres filer fra UDF-format til CD

UDF, også kendt som Universal Disk Format, er en type filformat, der bruges af optiske enheder til at brænde cd'er og dvd'er. Den største fordel ved at bruge UDF-filformatet er muligheden for at redigere de brændte data på en disk. Hvis du vil brænde filerne på en UDF-formateret cd på en anden cd, kan du gøre det via Windows Explorer cd / dvd-brændingsmulighed. Du skal dog først formatere cd'en med UDF-filformatet, før du kan brænde en UDF-fil på den.

Trin 1

Kopier filerne fra den UDF-formaterede CD til din harddisk.

Trin 2

Indsæt en tom cd i din computers cd / dvd-brænder, og vælg indstillingen mærket "Brænd filer til disk".

Trin 3

Navngiv den cd, du skal brænde. For at gøre dette skal du indtaste et navn i feltet "Disc title" og klikke på "Next".

Trin 4

Klik på alternativknappen ud for "Live File System", og klik derefter på indstillingen mærket "Skift version." Brug rullemenuen ud for "UDF-version" til at vælge en UDF-version, som du vil brænde filerne med. For eksempel understøtter UDF 2.50 kun Windows Vista og nyere operativsystemer, men UDF 2.01 har yderligere support Windows XP såvel som Windows Server 2003.

Trin 5

Klik på "OK" for at formatere cd'en med det valgte UDF-filformat. Windows Stifinder åbner derefter den formaterede cd i et separat vindue.

Åbn et nyt Windows Stifinder-vindue, og søg efter placeringen af ​​de filer, du kopierede fra den UDF-formaterede CD eller DVD. Træk alle filerne til det andet Windows Stifinder-vindue for at kopiere dem til cd'en i UDF-format.