Sådan spiller du Yahoo Chess Games Online

Yahoo! Spil er et websted, der indeholder flere spil, der kan spilles online med flere spillere. Brugere skal have en Yahoo! konto for at deltage i et rum for at spille bræt, arkade, puslespil, kortspil og ordspil. Afspilning af Yahoo! Skakspil giver brugerne mulighed for at spille et virtuelt skakspil baseret på færdighedsniveau og andre præferencer, som brugerne vælger. Spillere flytter deres brikker på et virtuelt skakbræt og kan chatte med modstandere inden for spilskærmen.

Trin 1

Gå til Yahoo! Spilwebsted og klik på "Board". Klik på "Chess" og derefter på "Go Now" knappen.

Trin 2

Indtast din Yahoo! ID og adgangskode, og klik derefter på knappen "Log ind". Klik på "Tilmeld", hvis du ikke har en konto.

Trin 3

Klik på "Spil nu!" knap. Klik på fanen "Social", "Begynder", "Mellemliggende" eller "Avanceret" for at få en liste over spilrum. Klik på et vilkårligt rum, og klik derefter på knappen "Deltag" for at starte et spil med en anden spiller.

Trin 4

Klik på "Indstillinger" for at ændre indstillinger for rum, spil eller chat. Klik på indstillingen "Opret tabel" for at starte dit eget spil og vente på, at et andet spil bliver med dig. Klik på "Quick Play" for at starte en hurtig version af spillet.

Klik på knappen "Start spil", når du kommer ind i et skakbord. Når det er din tur til at foretage et træk, kan du klikke på et af dine brikker, og du vil se alle de mulige træk fremhævet med gult. Klik på "Exit Table" for at afslutte spillet når som helst.