Sådan finder du et upubliceret telefonnummer

Det kan være frustrerende at have brug for et telefonnummer, kun for at lære, at det ikke er offentliggjort. Heldigvis er der måder at undersøge ikke-offentliggjorte telefonnumre, herunder kørsel af gratis og gebyrbaserede omvendte navnesøgninger og andre online-søgninger. Du kan også beholde en privat efterforsker for at finde et upubliceret telefonnummer.

Trin 1

Udfør en omvendt navnesøgning. Google er den mest omfattende, tilgængelige søgemaskine, hvis søgninger inkluderer lister fra Google Telefonbog. Gå til Google.com, indtast personens navn, by og stat (f.eks. "Sally Jones SmallTown Nebraska"), tryk på "Google-søgning" -knappen og gennemgå resultaterne. Hvis Google Telefonbog finder en fortegnelse (fordi den trækker data fra forskellige offentlige ressourcer, er det muligt, at et upubliceret nummer muligvis vises), vises navnet, nummeret og adressen øverst på skærmen under "Telefonbogresultater til Sally Jones SmallTown Nebraska." Hvis ikke, skal du kontrollere de andre resultater for et telefonnummer (for eksempel kan et af resultaterne være et link til et online CV - klik på linket for at åbne CV'et, og se dets indhold for et telefonnummer).

Trin 2

Brug en personsøgemaskine. Der er forskellige gratis søgemaskiner til mennesker, såsom Whoozy, hvor du kan slå et navn op og gennemgå resultaterne for et muligt nummer. Gå til Whoozy.com, indtast personens for- og efternavn, og tryk på knappen "Søg". På resultatsiden skal du klikke på knappen "Åbn alle resultater" øverst til venstre på siden for at se alle søgeresultaterne på sociale netværkssider; søgemaskiner; foto, video, lydsteder; samt personlige fakta, tags og mere. Klik på et link for at gennemse dets indhold for et muligt telefonnummer (klik f.eks. På et MySpace-sidelink og kontroller, om personen har angivet sit telefonnummer der). Du kan også indsnævre resultaterne ved at vælge et nøgleord i feltet "Filtrer med et nøgleord" på højre side af resultatsiden.

Trin 3

Betal for en omvendt navnesøgning. Der er forskellige online omvendte navnesøgninger, der mod betaling giver information knyttet til dette navn, som kan omfatte et ikke-offentliggjort telefonnummer. En sådan søgning er A1PeopleSearch, som lader dig starte med en gratis søgning og derefter tilbyde gebyrbaserede søgninger for at supplere oplysningerne. Gå til A1peoplesearch.com, indtast personens for- og efternavn i feltet "Gratis personer, der søger efter navn" midt på siden, tryk på knappen "Søg" og følg instruktionerne.

Ansæt en privat efterforsker. Efterforskere har færdigheder, baggrund og yderligere ressourcer til at hjælpe dig med at finde et upubliceret nummer. For at finde en kvalificeret privat efterforsker skal du kontakte din statslige professionelle private efterforskerforening (PI Magazine viser alle statslige PI-foreninger - gå til Pimagazine.com, tryk på knappen "PI Links" i den øverste blå bjælke og vælg "State Associations - USA "). Anmod om en efterforsker, der har ekspertise i at finde telefonnumre.