Sådan bliver du en bærbar tester

Søg online efter "bærbare testere ønsket", og du bliver bombarderet med websteder, der lover gratis bærbare computere til gengæld for dine meninger. Webstederne vil bede dig om at tilmelde dig andre tilbud og en lang række forsøg og konkurrencer. Men du vil ikke teste en bærbar computer gennem disse kampagner. Professionelle, der tester bærbare computere, arbejder i en udfordrende branche og skal have erfaring inden for informationsteknologi.

Trin 1

Tag computerkurser eller tilmeld dig et IT-certificeringsprogram. Bærbare testere skal installere programmer, foretage fejlfinding af problemer og teste teknologi. Hvis du ikke har en grad inden for et relevant felt, skal du overveje et Computing Technology Industry Association-kursus for at få en anerkendt kvalifikation. At tage en hvilken som helst klasse inden for computervedligeholdelsesfeltet kan hjælpe dig med at blive en bærbar tester.

Trin 2

Få erfaring inden for dit felt. Producenter ønsker god feedback fra testere, så du kan blive overset, hvis du ikke har erfaring. Ethvert it-arbejde er tilstrækkeligt, mens du leder efter et testjob, fordi det giver dig mulighed for at bevise din ekspertise inden for området.

Trin 3

Kompilér et stærkt CV for at fremhæve relevant oplevelse.

Trin 4

Ansøg om job, der er opført af legitime organisationer. Handelsgrupper, såsom Comp TIA, har jobbrædder, der viser IT-specialiserede job. Grupper, der kører certificeringsprogrammer for it-fagfolk, viser ofte jobannoncer på deres hjemmesider. Hvis du er en ægte it-professionel, er du mere værd end en gratis bærbar computer, når du bliver en bærbar tester.

Ansøg om job, der gennemgår laptops til computermagasiner og websteder. Etablerede magasiner og websteder tester bærbare computere hele tiden, så du kan blive en bærbar tester for dem, hvis du viser erfaring med computing og nogle skrivefærdigheder.