Løsning af "Aw Snap" Side Crash Fejl i Chrome

For Google Chrome-brugere kan nogle gange en webside kollidere med en "Aw, Snap!" Fejlmeddelelse. Denne fejlmeddelelse forhindrer ofte, at en webside overhovedet læses, og det kan helt sikkert forstyrre en webs browsing session ved siden af ​​nedbrud.

Fejlmeddelelsen "Aw Snap" i Chrome sker af flere årsager, men i stedet for at forsøge at diagnosticere og fejlfinding et bestemt problem, der sandsynligvis er relateret til selve websiden, fokuserer vi på 8 specifikke fejlfindingstips for at rette "Aw Snap "-problemet, så du kan gå rundt om din virksomhed og fortsætte med at surfe på internettet med Chrome. Disse fejlfindingstrin gælder for alle versioner af Chrome-browseren på ethvert operativsystem, uanset om det er Mac OS, iOS, Android eller Windows.

1: Opdater websiden

Som du måske har bemærket, når "Aw Snap" -fejlen vises, er der en stor "Reload" -knap ved siden af ​​den. Det er det første trick du skal prøve.

Hvis du blot genindlæser websiden, bliver du ofte fri for Aw Snap-fejlen og lader dig fortsætte med at surfe. Dette er faktisk et af de første råd, som Google har foreslået for at afhjælpe problemet.

2: Prøv at åbne den samme webside i inkognitomodus

Inkognitomodus forhindrer browserhistorik, cacher og cookies fra indlæsning, og nogle gange kan gamle webdata være årsagen til noget, der styrter. Hvis websiden fungerer fint, når du er i inkognitomodus, ved du, at det er synderen, og du kan typisk rydde Chrome-cache og webhistorik for at løse problemet helt.

3: Luk andre faner og Windows

Hvis du har en million faner og Chrome-vinduer åbne, kan browseren undertiden løbe tør for ledig hukommelse eller systemressourcer, som kan medføre problemer med at indlæse flere websider. Nogle gange er det bare at lukke ud af andre faner og vinduer tilstrækkeligt til at afhjælpe fejlen "Aw Snap".

4: Afslut og genstart Chrome

Afslut ud af Chrome og genstart appen. Denne simple opgave kan ofte føre til, at browseren arbejder for at indlæse en problematisk webside bare fint igen.

5: Opdater Chrome

Opdatering af Chrome til den senest tilgængelige version af browseren løser ofte problemer med at bryde sammen, fordi hver ny udgave af Chrome indeholder fejlrettelser og sikkerhedsrettelser. Sørg derfor for, at du har opdateret Chrome til den nyeste version.

Du kan opdatere Chrome-browseren ved at gå til "Indstillinger" og derefter til "Om" og vælge at opdatere, hvis der findes en version. Browseren vil downloade og installere den nyeste version og derefter genstarte sig selv og fuldføre softwareopdateringen.

For det er det værd, hvis du har Chrome Auto-Update aktiveret, sker det sandsynligvis på egen hånd, og du skal bare følge trin 4 for at afslutte og genstarte Chrome, så den nye version kan indlæses og være aktiv.

Uanset hvad, prøv at indlæse websiden igen, det skal fungere nu. I min personlige oplevelse med fejlmeddelelser i Chrome "Aw Snap" opdateres blot browseren og genstarter browservirksomheden problemet næsten hver gang, og det kan til tider reparere og forhindre andre problemer også som "forbindelsen ikke privat" fejlen.

6: Deaktiver tredjepartsudvidelser

Tredjeparts browserudvidelser kan også medføre problemer nogle gange, så hvis du fortsat har problemer med at læse en bestemt webside, eller hvis mange websider får Aw Snap-fejlen, skal du prøve at deaktivere alle tredjepartsudvidelser og plugins for at se, om problemet stadig opstår.

7: Er du sikker på, at det er Chrome? Prøv andre web browsere

Selvom det er sjældent, er det til tider en quirky webside, der kun er problematisk, dårligt lavet eller direkte kollapsgenerlig på grund af et uroligt script eller irrationel ressourceforbrug. Den nemmeste måde at afgøre om dette er tilfældet er at se, om websiden indlæser i en anden webbrowser. Hvis den anden browser kolliderer, så ved du, at det næsten er et problem med selve websiden, og det har intet at gøre med Chrome eller en anden webbrowser.

8: Genstart

Ok det sidste trick til fejlfinding er den ældste i computerbogen; genstart. Ja virkelig, nogle gange genstart er alt, hvad der kræves for at rette en crashing browser eller anden app, uanset om det er Chrome eller et andet program.

  • Mac: Du kan genstarte en Mac fra Apple-menuen (hvis den er frosset, skal du tvinge genstart i stedet)
  • iPhone, iPad, iPod touch: Du genstarter en iOS-enhed ved at slukke den og tænde den igen eller tvinge den til at genstarte
  • Windows: Du genstarter en pc fra menuen Start
  • Android: Genstart af en Android-enhed gøres ved at slukke og tænde den igen

Når computeren eller enheden er sikkerhedskopieret, skal du åbne Chrome og søge som normalt, alt skal være i orden.

Har disse tricks arbejdet for dig at løse "Aw Snap" -krasningsfejlen i Google Chrome? Har du en anden metode til at rette fejlen Aw Snap i Chrome websider? Lad os vide i kommentarerne!