Sådan opsættes en trådløs HP 7410

HP 7410 er en multifunktions- eller "alt-i-en-printer", der indeholder en printer, en faxmaskine, en kopimaskine og en scanner. Printeren tilbyder også indbygget Wi-Fi-forbindelse, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et tilgængeligt trådløst netværk. Når printeren er tilsluttet et Wi-Fi-netværk, kan du trådløst sende udskriftsjob til HP 7410 fra enhver computer, der er tilsluttet netværket.

Trin 1

Tryk på knappen "Opsætning" på din HP 7410. Tryk på "8" -tasten på printeren, og tryk derefter på "4."

Trin 2

Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, fra listen over tilgængelige trådløse netværk. Brug pil op og pil ned for at fremhæve dit valg. Tryk på "OK" -tasten.

Trin 3

Indtast adgangskoden til netværket, hvis HP 7410 beder om det. Netværksadgangskoder er store og små bogstaver. Brug pil op og pil ned for at indtaste adgangskoden. Tryk på "OK" -tasten.

Trin 4

Vent mens din HP 7410 opretter forbindelse til Wi-Fi-netværket. Din printer vil bede dig om, når forbindelsen er gennemført.

Åbn en webbrowser på din computer, og download de nyeste drivere til HP 7410 ved hjælp af linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Gem driverne på dit skrivebord. Dobbeltklik på driverfilen for at installere. Du skal installere driverne på hver computer, der deler HP7410 via det trådløse netværk.