Sådan får du gratis minutter på en AT&T GoPhone

Den forudbetalte mobiltelefonmulighed fra AT&T, kendt som "GoPhone", er blevet en favorit blandt mobiltelefonbrugere, der ønsker friheden til ingen kontrakter og ingen månedlige forpligtelser. Indkøbsminutter kan være en betydelig udgift for langvindere, men nogle websteder tilbyder en måde at få gratis minutter til simpelt, hurtigt arbejde.

Besøg www.PhoneLagoon.com og opret en ny konto. Phone Logoon (et onlinetilbud fra Dietzel og Dietzel, Inc.) er en tjeneste, der kompenserer brugerne for den tid, de bruger på at se annoncer med gratis mobiltelefoner, forudbetalte konti og forudbetalte mobiltelefonminutter. Tilmelding til denne tjeneste er enkel, selvom webstedet kræver et verifikationsopkald for at bekræfte, at de angivne brugeroplysninger er korrekte.

Se annoncer og komplette tilbud. Efter tilmelding til Phone Lagoon har du mulighed for at gennemse utallige tilbud, der er tilgængelige for webstedets brugere. Mange af disse tilbud kompenserer brugeren med et bestemt antal "point", som senere kan indløses til merchandise inklusive gratis telefoner og gratis forudbetalte minutter. Antallet af point, der er knyttet til hvert tilbud, annonceres sammen med selve tilbuddet, så du kan vælge tilbud i henhold til din interesse i produktet eller tjenesten, eller du kan vælge dem ud fra pointværdien. For at finde listen over tilgængelige tilbud skal du blot klikke på "Tilgængelige tilbud" i menuen i kolonnen længst til venstre.

Samle point. Når du ser annoncer og fuldfører tilbud på Phone Lagoon, vil du samle point til dit arbejde. Antallet af point, du modtager for et givet tilbud, afhænger af flere faktorer, så antallet af point varierer fra tilbud til tilbud. Nogle brugere vælger at samle point ved kun at udfylde de tilbud, som de virkelig er interesseret i, selvom andre aggressivt forfølger det maksimale antal tilgængelige point ved at udfylde så mange tilbud som muligt.

De point, du modtager for hvert tilbud, gemmes på en online-konto på Phone Lagoon-webstedet, og du kan til enhver tid indløse dem til produkter eller tjenester.

Indløs dine point. Når du samler nok point til at indløse et gratis AT & T GoPhone-produkt, skal du blot klikke på "Tilgængelige priser" i menuen til venstre på skærmen. Efter at have klikket på "Tilgængelige priser" skal du klikke på tekstlinket "AT&T GoPhone" midt på siden. En liste over tilgængelige AT & T-priser vises. Du kan indløse så få som 15 point til gratis AT&T GoPhone-minutter, eller du kan vælge en komplet AT&T GoPhone-startpakke til 20 point. Når du har valgt din præmie og udfyldt de ønskede oplysninger, ankommer dine gratis AT & T GoPhone-minutter snart derefter.

Tips

Nogle tilbud kan tage op til et par dage at give kredit til færdiggørelse. Hvis du ikke ser din kredit for et udført tilbud med det samme, skal du tjekke siden igen senere.

Advarsler

Phone Lagoon er bekræftet at være en gyldig kilde til gratis AT&T GoPhone-minutter. Inden du tilmelder dig lignende tjenester, skal du sørge for at udføre omfattende undersøgelser for at kontrollere virksomhedens omdømme.