Sådan udskiftes sikringen i en Wii

Elementer, du har brug for

  • Dremel-værktøj

  • Flad skruetrækker

  • Multimeter

  • Loddekolbe

  • 2,5A 250V sikring

Hvis du har sprunget sikringen i Wii gennem et strømuheld, behøver du ikke nødvendigvis købe en ny spilkonsol. Sikringen er faktisk placeret i strømforsyningen til Wii, og mens du kan købe en ny strømforsyning fra Nintendo, kan du spare dig selv nogle penge ved at udskifte den selv. En udskiftningssikring koster kun et par øre, og du kan teste og udskifte den udbrændte sikring ved blot at åbne strømforsyningen og afmontere den med et loddejern.

Frakobl strømforsyningen fra væggen og fra konsollen. Vend den om og se efter fire skruer i bunden.

Skær en spalte i toppen af ​​hver skrue med Dremel-værktøjet, og fjern derefter skruerne med den flade skruetrækker.

Lirk den øverste og nederste halvdel af strømforsyningen fra hinanden ved hjælp af skruetrækkeren, og løft derefter indersiden ud. Kortet er ikke fastgjort til ydersiden af ​​strømforsyningen.

Find sikringen i den ene ende af strømforsyningskortet. Det er en lille sort kasse med 2,5A 250V trykt på toppen.

Test sikringen med dit multimeter ved at berøre begge sonder til stifterne nedenunder. Hvis den læser 0 ohm, er sikringen stadig god og behøver ikke udskiftes.

Sæt dit loddejern i, og lad det varme op. Fjern sikringen ved at opvarme loddet på bunden af ​​brættet med spidsen af ​​loddejernet. Sikringen skal let løsne, når loddet er smeltet.

Udskift den udbrændte sikring med en anden sikring med samme klassificering.

Sæt strømforsyningskortet tilbage i huset, og skru det sammen igen.

Advarsler

Loddejern kan forårsage brand og alvorlige forbrændinger. Efterlad aldrig et loddejern uden opsyn. Sørg for, at strømforsyningen er afbrudt, inden du åbner den.