Tre måder at ændre det korte brugernavn i Leopard

Opdatering - maj 2011 : Vi har skrevet en opdateret artikel om, hvordan du ændrer et kort brugernavn i Mac OS X. Henvis venligst til det for yderligere assistance, det vil fungere på Snow Leopard og tidligere versioner.

For en tid siden lavede jeg et tastatur, da jeg lavede mit korte brugernavn i en frisk Mac OS X-installation, fandt jeg ud af, at det ikke var en big deal, og at jeg nemt kunne ændre det i brugerpanelets systemindstillinger, men dreng var jeg forkert. Desværre er ændring af dit korte brugernavn ikke et spørgsmål om at skrive et nyt navn i et felt, men heldigvis er der to fantastiske skrive-ups på tre måder at ændre det korte brugernavn i Mac OS X 10.5 Leopard.

Det første tip, der involverer oprettelsen af ​​et alias ved at få adgang til et 'Avanceret indstillinger' område i Kontrol præferencepanelet, er ret nifty. Du kan få adgang til dette område ved at gøre følgende:

Trin 1) : Lås op af kontoens præferencesrude ved at klikke på låsikonet
Trin 2) : Højreklik (eller Control klik) på navnet på en konto i listen og vælg "Advanced Options" fra den resulterende menu.

Så det er her du laver et alias og gør nogle andre flotte ting, men det er ikke rigtig en løsning på det korte brugernavnsproblem, jeg havde. Så hvad kan vi mere gøre? Du kan læse Macworld-artiklen eller vores eget OSXDaily: Skift et kort brugernavn i Mac OS X