Beta 5 af iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3, tvOS 10 Udgivet

Apple har udgivet de femte betaversioner af iOS 10, macOS Sierra 10.12, watchOS 3 og tvOS 10. De nyeste systemsoftware beta-bygger er tilgængelige for udviklere først, med den medfølgende offentlige beta-version, der normalt er tilgængelig kort tid efter.


Brugere, der aktivt kører en eksisterende betaversion af iOS 10, macOS Sierra, watchOS eller tvOS, kan finde de nyeste betabygginger via softwareopdateringsmekanismen på deres enhed eller hardware. For iOS, watchOS og tvOS, der udføres via den medfølgende indstillingsapp, mens macOS får opdateringer via Mac App Store.

For udviklerbetas er udgivelsen iOS 10 beta 5 og macOS Sierra beta 5, mens for offentlig betas er udgivelsen iOS 10 public beta 4 og macOS Sierra public beta 4. På trods af versionsforskelle er bygningerne de samme.

Mac-brugere, der kører Safari Technology Preview, finder også en ny betaversion af browseren tilgængelig via App Store.

Apple går typisk gennem flere betaversioner, inden der frigives en endelig version til offentligheden. Det er uklart, hvor mange beta-bygger vil blive frigivet i alt, men iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 og tvOS 10 er sat til at blive udgivet til offentligheden som endelige versioner i efteråret, sandsynligvis ved siden af ​​udgivelsen af ​​ny Apple-hardware.