Min Toshiba Satellite kan ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk

Problemer med trådløs forbindelse kan være frustrerende på enhver bærbar computer. Toshiba Satellite har et nyttigt program - Toshiba Wireless Manager - til at fjerne noget af den frustration. Forbindelse til et trådløst netværk ved hjælp af den indbyggede trådløse adapter på en Toshiba Satellite kan kræve nogle indledende ændringer af satellitindstillingerne. Disse ændringer kan foretages ved hjælp af Toshiba Wireless Manager. Som med alt trådløst netværk skal indstillingerne på den bærbare computer matche indstillingerne på netværket.

Trin 1

Download de aktuelle drivere til trådløse adaptere fra Toshiba-downloadsiden. Disse drivere skal installeres for at bruge den trådløse adapter, der er indbygget i den bærbare satellit. Drivere er fabriksinstalleret, men hvis trådløse forbindelser ikke kan oprettes, mangler de sandsynligvis, er beskadigede eller forældede. Driverdownloadet leveres med Toshiba Wireless Manager-programmet, som er nyttigt til at oprette forbindelse til trådløse netværk. Klik på "Gem" for at starte overførslen, og "Kør", når du er færdig med at installere softwaren.

Trin 2

Kontroller indstillingerne for det trådløse netværk, som du vil oprette forbindelse til. For Linksys og andre almindelige trådløse routere kan du få adgang til disse indstillinger ved at skrive IP-adressen "192.168.1.1" i en internetbrowser. Hvis en lokal forbindelse ikke kan oprettes på Toshiba Satellite, skal du bruge en anden computer med trådløse funktioner eller oprette forbindelse til routeren med et Ethernet-kabel. Find de trådløse indstillinger i routerens menu, og se, hvilken type trådløs sikkerhed netværket bruger. Vær også opmærksom på netværksnavnet og adgangskoden.

Åbn Toshiba Wireless Manager på satellitten, og vælg "Scan efter trådløse netværk." Hvis navnet på det trådløse netværk er angivet, skal du vælge det og vælge "Opret forbindelse". Indtast sikkerhedstypen og adgangskoden fra routerens indstillinger, og klik på "Ok." Åbn en internetbrowser for at teste forbindelsen. Hvis satellitten opretter forbindelse til det lokale trådløse netværk, men stadig ikke kan nå internettet, er problemet sandsynligvis i routeren. Kontroller, at routerens Ethernet-kabel er tilsluttet sikkert til modemet, da de har en tendens til at løsne sig.