Sådan laver du hjemmelavede vinyl-klistermærker på en HP-printer

Fra udskrivning af breve til fotos er din Hewlett-Packard (HP) printer en lille trykkeri pakket i en kompakt enhed. Sammen med vinyl-mærkatpapir og en designpakke som Microsoft Publisher kan du lave dine egne hjemmelavede vinyl-klistermærker, der kan placeres på din bil, motorcykel eller andet køretøj. Vinyloverføringspapir kan købes fra detail- og kontorforsyningsartikler såvel som online. Papiret accepterer blæk som almindeligt papir, men du skal lade det trykte design tørre, inden du påfører det på en overflade.

Design af kofangeren

Trin 1

Åbn Microsoft Publisher eller lignende program.

Trin 2

Klik på "Fil", "Ny" og "Blanke sidestørrelser." Klik på ““ Letter (Landscape) 8.5 x 11. ”

Trin 3

Klik på ikonet “A”, der indeholder linjer (tekstværktøj) under pilen på værktøjslinjen i venstre side af skærmen.

Trin 4

Klik inde i det tomme dokument for at placere tekstfeltet. Dobbeltklik på tekstfeltet for at åbne det.

Trin 5

Indtast den tekst, du vil udskrive på kofangeren. For at ændre tekstens farve, skrifttype eller anden attribut skal du fremhæve teksten med musen og derefter klikke på font-, farve- eller stilikonet på værktøjslinjen øverst i programmet. Klik et vilkårligt sted uden for tekstfeltet for at lukke tekstfeltet.

Trin 6

Klik på "Indsæt", "Billede" og "Fra fil ..." Naviger til biblioteket, der indeholder et billede eller grafik, som du gerne vil placere på din kofangersticker. Dobbeltklik på filens navn for at placere den.

Hvis du vil vælge et clipart-element, skal du klikke på "Indsæt", "Billede" og "Clip Art ..." Valgpanelet til Clip Art åbnes. Dobbeltklik på grafikken for at placere den på din kofangersticker.

Klik på "File" og "Save As" for at gemme din kofanger, når du er færdig med at placere billeder eller grafik. Indtast et navn til kofangeren i feltet "Filnavn:". Klik på "Gem".

Udskrivning af kofangeren

Trin 1

Blæs vinylmærkatpapiret i et minut for at adskille eventuelle ark, der kan sidde sammen. Træk eventuelle bøjede eller beskadigede ark ud.

Trin 2

Læg vinyloverføringspapiret ind i din HP-printer med den coatede side vendt i den retning, din printer udskriver - med forsiden nedad, hvis du bruger en HP inkjet-printer, der er frontlæsset, eller med forsiden opad, hvis printeren er i topindlæsning.

Hvis du bruger en HP laserprinter, skal du lægge papiret nedad (standardindstilling), hvis du lægger papiret i en bakke. Hvis du bruger “Bypass” -bakken, skal du lægge papiret opad.

Trin 3

Klik på "File" og "Print Preview" for at se din kofangersticker inden udskrivning. Hvis der er behov for ændringer i designet, skal du klikke på "Luk" for at vende tilbage til dokumentet og foretage ændringerne.

Trin 4

Klik på printerikonet for at udskrive mærkaten, hvis alt er i orden.

Vælg ikke "Foto" eller "Glans" -papir i printerens "Egenskaber" -boks - dette får printeren til at påføre for meget blæk på kofangeren, hvilket kan få blækket til at køre og falme hurtigere, når mærkaten bliver våd .

Lad kofangermærkaten tørre i mindst 20 minutter, før du håndterer papiret eller påfører mærkaten. Brug en papirskærer til at skære mærkaten ud.