Sådan dæmpes samtaler i meddelelser til Mac med ikke forstyrre

Med appen Mac Messages i stand til at sende og modtage SMS-beskeder sammen med iMessages, vil du være i større kontakt med venner, familie og andre, der sender dig en besked. Dette er normalt en god ting, men nogle gange finder du dig selv som en modtager til en samtale, der bare ikke er nødvendigt at følge. For eksempel er du måske en utilsigtet tredjepart på en multi-person samtale, og helt ærligt har du intet at tilføje til samtalen. I situationer som disse kan du altid aktivere hele systemet Ikke forstyrr tilstand med en tidsplan eller et hurtigt klik, men måske er en mere hensigtsmæssig mulighed for at dæmpe den pågældende samtale selektivt.


Du kan dempe enhver samtale, der foregår i Messages app af OS X på denne måde, uanset hvilken platform de andre deltagere bruger, eller om det er en gruppechat eller en enkelt besked. Det er nemt at gøre, det hedder faktisk "Ikke forstyrr" (svarende til iOS- og OS X-systemfunktionerne), bortset fra at det er specifikt for en samtale i Messages-appen. Sådan kan du bruge den til selektivt at tavle enhver samtale:

  1. Vælg meddelelsen, du vil dempe, for at være aktiv i appen Meddelelser i OS X
  2. Klik på knappen "Detaljer" i øverste hjørne
  3. Marker afkrydsningsfeltet for "Forstyr ikke - Dæmp meddelelser til denne samtale" - effekten er øjeblikkelig, og du holder op med at få advarsler, lyde eller meddelelser fra denne gruppechat

Meddelelsen betegnes som dæmpet / Forstyr ikke med det velkendte lillemånedikon fra systembrede DND-funktionen i iOS, som vises ved siden af ​​brugernavnet og avatarikonet i sidebjælken Meddelelsessamtalevindue. Brugeren, som er dæmpet, har ingen indikation på, at de er blevet dempet, og du kan stadig reagere, hvis du vil.

Forresten, hvis du bliver rammet af et spærre af meddelelser, kan du også gerne slå den samme samtale i iOS og bruge et lignende trick på iPhone og iPad.

For at dæmpe samtalen skal du blot klikke på "Detaljer" og fjerne markeringen af ​​feltet "Ikke forstyrr" igen. Glem ikke at gøre det, ellers kan du lukke i en situation, hvor du tror, ​​at noget er forkert, når det ikke er tilfældet, en fælles begivenhed på iPhone i særdeleshed.