Sådan tilsluttes telefoner til PBX

Der er tre grundlæggende typer telefoner, der opretter forbindelse til PBX eller Private Branch Exchange-systemer. De er analoge, digitale og VoIP-telefonsæt. PBX er det elektroniske skiftesystem, der forbinder netværkstjenester til telefonsæt og dirigerer opkald til de ønskede placeringer. Kategori 5-kabel giver mulighed for tilslutning til alle tre typer telefoner og giver dig alsidighed til at ændre typer enheder på ethvert sted uden at udskifte eller ændre kablet.

Trin 1

Find afslutningsblokken for PBX-telefonsystemet. Det findes normalt forbundet med et ark krydsfiner monteret på væggen ved siden af ​​telefonsystemet. Det vil have kabler forbundet til det fra PBX.

Trin 2

Find de områder, hvor du skal installere nye kategori 5-telefonstik. Se efter stier tilbage til det område, hvor afslutningspunktet er placeret.

Trin 3

Monter telefonstikkene på væggene de ønskede placeringer. Overfladestik bruges i eksisterende områder, og indbyggede stikkere bruges i nybyggeri. Brug en skruetrækker til at installere indbygningsstik og installere elektriske kasser til nybygning.

Trin 4

Kør kategori 5-kommunikationskabel fra PBX-terminalblokken eller patchpanelet til hvert jack-sted. Tillad 6 tommer overskydende kabel i jackenden og nok kabel på terminalblocksiden til korrekt tilslutning.

Trin 5

Undersøg terminalblokken. Find et mønster fra eksisterende service, eller find terminalblokdokumentationen. Fjern beklædningen fra enden af ​​kablet med wire-strippere, og afslut kablerne til blokken med et stanseværktøj på den rigtige måde. Små systemer bruger ofte et modulært patchpanel og RJ45-stik til stationsterminering. Krymp disse stik på enderne af kablerne ved hjælp af et modulært krympeværktøj, og sørg for, at ledningerne er i den rette rækkefølge. De blå og hvide par betragtes som par 1, orange og hvide er par 2, grøn og hvid er par 3 og brun og hvid er par 4.

Trin 6

Fjern omkring 6 tommer kappe fra kablet på stiksiden. Forbind de blå og hvide snoede par til forbindelse en, orange og hvid til forbindelse to, grøn og hvid til forbindelse tre og brun og hvid til forbindelse fire. Mange kategori 5-stik er farvekodede, hvilket gør det let at gøre. Nogle stik kræver brug af et stanseværktøj, mens andre kræver en flad eller stjerneskruetrækker for at forbinde ledningerne til stikket.

Trin 7

Tilslut terminalens side af ledningsblokken til PBX-servicesiden ved hjælp af enten et krydsforbindelses- eller kategori 5-patchkabel. Forbindelsestypen afhænger af typen af ​​afslutningsblok. Analoge telefoner bruger et enkelt par, digitale telefoner bruger et eller to par, og IP-telefoner bruger fire par til tilslutning.

Tilslut telefonen til det nye stik, og test for tilslutningsmuligheder.