Sådan sendes en tv-skærm til udlandet

Når du flytter eller sender elektronik til udlandet, skal du være parat til at betale højere forsendelsesomkostninger og udfylde brugerdefinerede formularer. På grund af tv-skærmers skrøbelige natur skal du bruge lag af pakkemateriale til at dæmpe og beskytte tv'et under transit. Det er også bedst at bruge en etableret service, der giver både sporing og forsikring.

Vej og mål dit fjernsyn eller find vægten og målingerne i din brugervejledning. Faktor for vægten og målingerne af tilbehør såsom fjernbetjening og kabler, som du planlægger at sende med tv'et.

Kontakt internationale forsendelsestjenester og sammenlign priser og metoder. Brug vægten og dimensionerne for at få et pålideligt tilbud, og vælg mellem tjenester. Bemærk eventuelle tilgængelige muligheder for forsikring og pakkesporing. Sørg for at kontrollere oplysninger om told, når du importerer eller eksporterer varer.

Pak dit tv. Brug den originale emballage, når det er muligt. Pak tv'et i to lag bobleplast, og fastgør det med tape. Vær særlig forsigtig omkring skrøbelige områder som skærmen. Anbring det bobleindpakkede tv i en kasse, og fyld det med emballeringsmaterialer som f.eks. Avis- og styrofoamstykker, og sørg for, at tv'et sidder tæt, og at kassen er fuld. Forsegl kassen sikkert.

Sørg for afhentning eller aflevering af din pakke, der skal sendes. Vær forberedt på at udfylde toldformularer. Sørg for, at din pakke har sporing, og at nogen vil være på den adresse, du sender til, for at modtage og underskrive pakken ved ankomsten.

Tips

Kontakt din afsender, hvis du har spørgsmål om korrekt emballage, eller se din brugermanual for information om transport af dit tv.