Sådan deaktiveres en touchpad på en bærbar computer

Touchpad'en på en bærbar computer er et meget praktisk og nyttigt navigationsværktøj. Imidlertid kan visse mennesker, især typister, irritere sig over touchpad'en, fordi den omdirigerer markøren til en anden del af skærmen ved den mindste berøring. Hvis du har en mus, finder du muligvis ikke behov for at bruge touchpad'en og deaktivere den også. Uanset din situation kan du deaktivere touchpad'en i et par enkle trin.

Trin 1

Klik på "Start" og dobbeltklik på "Kontrolpanel." Skift visningen til "Klassisk visning" ved at klikke på linket "Klassisk visning" i venstre sidebjælke. Hvis dit kontrolpanel allerede er i "Klassisk visning", behøver du ikke ændre det. Hvis du ikke ved, hvordan den klassiske visning ser ud, skal du besøge webstedet, der er anført i afsnittet "Ressourcer" for at få et billede af den klassiske visning.

Trin 2

Dobbeltklik på musikonet og åbn fanen "Enhedsindstillinger".

Vælg pegefeltet på listen, der vises på fanen "Enhedsindstillinger". Klik på knappen "Deaktiver" for at deaktivere touchpad'en. Klik nu på "Anvend" for at gemme indstillingerne. Din touchpad er nu deaktiveret.