iPhone Batteri Procent Stuck Ikke opdatering på 6s eller 6s Plus? Her er en løsning

Nogle iPhone-brugere har opdaget deres enheder Batteriets levetidsindikatorindikator i statuslinjen sidder fast og opdateres ikke, kun for derefter at procenten hopper nedad, nogle gange til det punkt, hvor iPhone er ved at løbe tør for batteriet. Dette ser ud til at primært påvirke iPhone 6s og iPhone 6s Plus, men en gruppe brugere med andre enheder har også set problemet, hvor batterimåleren ikke opdateres.

Årsagen til, at batteriladningsindikatoren sidder fast og / eller procentdelen hopper dramatisk, er normalt en softwarefejl, som Apple har erkendt, med en løsning, der kommer i en fremtidig udgivelse af iOS-software. Men i mellemtiden er der tre mulige løsninger, som skal afhjælpe problemet, hvis du oplever det.

Fastsættelse af batteriprocent ikke opdatering på iPhone 6s og iPhone 6s Plus

  1. Sørg for, at iPhone har mobiltjeneste eller en wi-fi-forbindelse
  2. Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "General" efterfulgt af "Date & Time"
  3. Drej kontakten for "Set automatisk" til ON-positionen
  4. Genstart derefter iPhone ved at holde tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser  Apple-logoet

Der er nogle rapporter, der skifter displayet for batteriindikatorindikatoren på, så slukket, og tilbage til tændt position igen, kan også tvinge indikatormåleren til at opdatere, men det synes kun at tilbyde en midlertidig opløsning.

Når iPhone strømmer op igen, skal batteriets procentmålere opdatere som det typisk ville, uden at hoppe rundt overalt efter en vedvarende periode uden at ændre sig.

I nogle situationer fungerer de ovennævnte trin (som faktisk leveres af Apple) ikke til at reparere batteriindikatoren, og i så fald spørger Apple, at du kontakter dem direkte eller venter på den kommende softwareopdateringsfix med iOS, som antages at være iOS 9.3. IOS 9.3 testes for øjeblikket, men der er blandede rapporter om, hvorvidt det har løst det eller ej.

Ifølge Apple er denne fejl normalt ramt af brugere, der ændrer tidszoner med deres iPhone, eller som ikke har enhederne automatisk dato og klokkeslæt aktiveret. Ikke desto mindre er der nogle brugere, der ikke rejser tidszoner eller indstiller deres ure manuelt, der stadig kan ske ved problemet. I de værste scenarier kommer enheden til at hoppe fra omkring 90% til 5% efter mange timers uforandring, og derefter vil enheden lukke sig ned på grund af den lille resterende batterilevetid.

Som normalt ved fejlfinding af iPhone-problemer, skal du huske at opdatere iOS-systemsoftwaren, når den bliver tilgængelig, hvilket ofte indeholder fejlrettelser og forbedringer af mange problemer som dette.