Sang Animoji Alien & Dog i New iPhone X reklamer fra Apple [Videoer]

Apple flyder nye iPhone-reklamer for at vise Animoji-funktionen i iPhone X. Animoji er animerede emoji-ikoner, der er unikke for iPhone X, og de anvender enhedens frontfront-kamera for at efterligne ansigtsudtryk og mundbevægelser hos den person, der opretter en Animoji på deres iPhone. I de to nye Animoji annoncer karaoke en alien animoji til en Childish Gambino sang, og en hund animoji karaoke til en Migos sang.

Animoji iPhone X-reklamerne vil tilsyneladende køre under Grammy-priserne først og vil sandsynligvis fortsætte med at køre på tv og online derfra. Derudover luftes nu en ny iPhone X-reklame, der demonstrerer enhederne portrætbelysning selfie-tilstand.

iPhone X - Animoji: Alien

Den første kommercielle fra Apple har en Animoji fra en sang fremmed med psykedeliske enhjørninger, der flyver rundt om hovedet, da udlændingen mimer den funky R & B sang "Redbone" af Childish Gambino:

Hvis den sang lyder vagt kendt for dig, er det nok fordi det også blev præsenteret for nylig i filmen 'Get Out'.

iPhone X - Animoji: Amigos

Den syngende emoji-hund kommerciel efterligner ordene til en auto-tunet rap sang kaldet "Stir Fry" af en rapper ved navn Migos.

iPhone X - Selfies på iPhone X

En anden iPhone-reklame, der gør rundene, fokuserer på portrætbelysnings-selfie-kamerafunktionen i iPhone X, da det viser portrætens lyseffekter. Den kommercielle er udtalt af Mohammed Ali (nei Cassius Clay), der udfører sin egen poesi med titlen "Jeg er Double Greatest".

Denne seneste trio af reklamer, plus forskellige andre Apple reklamer, flyver ofte online og på tv nu.

Åh, og siden nogle få mennesker har spurgt om, hvad sangen spiller er i Alien Emoji iPhone X-kommercielt, er den fulde sang af "Redbone" af Childish Gambino blevet indlejret nedenfor, bare hvis du har lyst til at komme ud af din polyesterdragt og klokke nederste bukser, mens du har et funk-tog rundt om i huset i et stykke tid, uden at skulle støde af dine Isley Brothers og Bootsy Collins rekordsamlinger alligevel.