Sådan foretages fejlfinding af en Nurit 2085

Nurit 2085 terminalen behandler kreditkort køb for virksomheder. Fra tid til anden kan du opleve fejl eller andre problemer med din terminal. Almindelige problemer inkluderer lejlighedsvise strømafbrydelsesproblemer, en Nurit-terminal, der viser "No Line" og ikke behandler korttransaktioner, og problemer med Nurit's printer. Ved at følge et par enkle trin og udføre din egen grundlæggende vedligeholdelse vil din terminal fungere problemfrit og spare dig for tid, penge og frustration.

Strømproblemer

Bekræft, at netledningen er tilsluttet sikkert på bagsiden af ​​Nurit 2085 som et første praktisk skridt mod fejlfinding af et strømafbrydelsesproblem.

Træk netledningen ud af Nurit for at nulstille forbindelsen. Vent et minut, og sæt derefter netledningen tilbage i enheden.

Undersøg ledningen ved stikkontakten for at kontrollere, om der er skader, såsom tårer, snit eller flosser. Hvis ledningen er beskadiget, skal du udskifte den.

Træk netledningen ud af stikkontakten, og inspicer metalreceptorerne i enden af ​​stikket for snavs eller snavs. Hvis receptorer er snavsede, skal du rengøre dem med en tør klud.

Sæt en anden enhed i stikkontakten for at bekræfte, at det er en stikkontakt, der fungerer. Tilslut netledningen fra Nurit 2085 sikkert til stikkontakten, og prøv igen.

"Ingen linje" -fejl

Undersøg telefonlinjeforbindelsen på Nurit-terminalen, hvis der vises en "No Line" -fejlmeddelelse på displayet.

Vend terminalen, så du ser bagsiden af ​​enheden. Undersøg telefonledningen, der forbinder terminalen til stikket på væggen for skader. Hvis ledningen er beskadiget, skal du udskifte den.

Bekræft, at telefonlinjen er sikkert forbundet til terminalens “Tel Line” -stik.

Træk telefonledningen ud af Nurit-terminalen, og sæt ledningen i igen for at sikre, at den sidder sikkert.

Printerfejl

Undersøg printerens papirindføringsspor, hvis du har printerproblemer.

Åbn printerrullekammeret, og bekræft, at rullen med printerpapir er indsat, så papiret fremføres fra bunden, i modsætning til at komme over toppen af ​​rullen.

Udskift papirrullen, hvis spolen er tom.

Kontroller, at du bruger den rigtige papirtype. Nurit 2085 bruger termisk papir og kan ikke udskrive en kvittering, medmindre papiret på rullen er termisk.