Sådan fjernes Mailer Daemon

Mailer-dæmon er e-mail-serversoftware, der er ansvarlig for levering af meddelelser. Hvis du modtager meddelelser fra mailer-dæmonen, kan det indikere et problem med modtagerens e-mail-adresse eller server eller en forkert e-mail-adresse. For at fjerne maildæmonbeskederne skal du finde kilden til e-mail-problemet.

Læs den e-mail, du modtager fra mailer-dæmonen, og kontroller e-mail-adressen for at sikre, at du har indtastet den korrekt. Hvis e-mail-adressen er korrekt, findes adressen muligvis ikke længere.

Læs detaljerne i mailer-dæmon-e-mail-beskeden. Den første del indeholder årsagen til afvisningen, og den anden del indeholder den originale e-mail-besked. Hvis du finder ud af, at du har indtastet e-mail-adressen forkert, kan du kopiere og indsætte teksten fra mailer-dæmon-e-mail-beskeden i en ny e-mail.

For at gøre dette skal du fremhæve den originale besked i mailer-dæmonbeskeden, højreklikke og vælge "Kopiér". Åbn en ny e-mail, klik hvor som helst i et tomt rum, højreklik og vælg "Sæt ind". Indtast den korrekte e-mail-adresse, og send e-mailen.

Tjek domænenavnet. For eksempel kan du have skrevet [email protected], når du skulle have skrevet [email protected].

Sørg for, at dit domæne ikke er på en sortliste. Der er websteder, der kan kontrollere, om dit domæne er sortlistet, såsom Black List Alert eller MX Toolbox.