Sådan fejlfindes en Samsung SyncMaster

Samsung SyncMaster er en computerskærm, der kan prale af en stor mængde digitale indgange. Denne skærm kan oprette forbindelse til næsten alt, men du kan ikke nyde dens alsidighed, hvis du har problemer med den. Heldigvis er der nogle enkle fejlfindingstrin, du kan tage for at hjælpe med at løse enkle problemer, der kan forårsage, at din SyncMaster-skærm ikke fungerer korrekt. Disse trin er ret ligetil og kræver ingen teknisk viden.

Trin 1

Dobbeltkontrol af alle ledninger. SyncMaster-skærmen har mange indgange, og hvis en ledning placeres i den forkerte port eller er løsnet, vises skærmen beskadiget eller tom.

Trin 2

Juster inputopløsningen på den enhed, der er tilsluttet SyncMaster. Hvis der vises en fejl, der siger "Videotilstand understøttes ikke", er din SyncMaster ikke i stand til at håndtere det aktuelle opløsningsniveau. Se din inputenheds brugervejledning for instruktioner om, hvordan du sænker inputopløsningen.

Trin 3

Tryk på "OSD" -knappen i 5 sekunder for at sikre, at SyncMaster er låst op. Hvis skærmen har været inaktiv for længe, ​​eller låsefunktionen er aktiveret, viser skærmen ikke noget, før skærmen er låst op.

Juster farve- og videoindstillinger. Hvis grafikken på skærmen ser udvasket eller pixeleret, skal du justere farve- og videoindstillingerne på computeren. Hvis du bruger Windows, skal du gå til "Kontrolpanel", klikke på "Skærm" og derefter på "Indstillinger" (hvis du bruger en Mac, skal du gå til "Systemindstillinger" og klikke på "Skærm"). Juster derefter farve- og videoindstillingerne til det optimale niveau.