Hvordan donerer jeg et gratis tv i Massachusetts?

Uanset om du har flere gamle fjernsyn, der ligger rundt om din kælder, eller du har opgraderet til en større fladskærm og har en forsigtigt brugt fjernsyn, er det udfordrende at bortskaffe et gammelt tv i Massachusetts. Staten regulerer tv-bortskaffelse, så det er lettere at donere fjernsynet end at smide det. Massachusetts-beboere kan donere tv'et lokalt eller give til store statslige agenturer, der bruger tv'er. Det er gratis og let at donere tv'et. Hvis du får en skattekvittering, kan du trække den på din selvangivelse.

Trin 1

Tør fjernsynet af med en klud for at fjerne støv og snavs. Saml tilbehør såsom en fjernbetjening, ledning eller tv-manual, og læg disse genstande i en plastikpose. Tape posen til dit fjernsyn, så den er klar til donation.

Trin 2

Tjek med seniorcentre, ungdomscentre, skolefritidsordninger og skoler i dit samfund for at se, om disse organisationer har brug for et tv. Hvis de gør det, skal du sørge for at aflevere tv'et.

Trin 3

Hold øje med flyers i posten, der reklamerer velgørenheds afhentningsdage. Regelmæssigt sender store organisationer postkort, der reklamerer for afhentning af tøj, apparater og uønskede genstande. Lad dit fjernsyn være udenfor sammen med andre varer for at donere tv'et uden at skulle udføre noget arbejde.

Trin 4

Bring tv'et til en lokal frelsesarmé (se ressourcer). Aflever det i en genbrugsbutik i nærheden af ​​dig eller på et af Massachusetts 'fire rehabiliteringscentre, der ligger i Worcester, Springfield, Brockton og Saugus. Indtægter fra salget af dine tv-fund rehab-programmer i staten.

Frelsesarmeen - Massachusetts Division

25 Shawmut Road

Canton, MA 02021

339-502-5900

salvationarmy.org

Tag fjernsynet til Big Brothers Big Sisters of Massachusetts for at støtte børn i nød (se Ressourcer). Ring 800-483-5503 for at arrangere en donation, og slip derefter det gratis tv i løbet af donationstiden på det angivne sted.

Big Brothers Big Sisters of Massachusetts Bay

75 Federal Street, 8. etage

Boston, MA 02110-1007

800-483-5503

bbbsmb.org