Sådan konverteres Live Photos til Animerede GIF'er på iPhone med en gratis App

Live-fotos er en fantastisk ny funktion til iPhone-kameraet, og mens du nemt kan dele dem med andre iPhone- og iPad-brugere eller til en Mac, kommer de på tværs af små film, medmindre brugeren har Live Photo-kompatibel iPhone. Mysterisk mangler er evnen til at konvertere og gemme Live Photos som et animeret gif direkte fra iPhone Photos app, men ved hjælp af en tredjeparts applikation kan du konvertere et levende billede til et animeret gif med minimal indsats.


Før du starter, skal du tage et livefoto med det iPhone-kamera, du vil konvertere, hvis du ikke allerede har gjort det (du skal aktivere funktionen Live Photo, hvis du slukker).

Konverter et levende foto til animeret GIF på iPhone med GIF Toaster

  1. Download GIF Toaster-appen gratis fra App Store til iOS
  2. Start GIF Brødrister og tryk på "Foto> Gif" og tryk derefter på "Live Photo" i hjørnet for kun at vise Live Fotos
  3. Vælg det Live Foto, du vil konvertere til GIF, og tryk derefter på "Encode"
  4. Juster GIF-indstillingerne som ønsket, herunder billedhastighed (FPS), rækkevidde, afspilningshastighed og opløsningsstørrelsen af ​​gif (bemærk at højere opløsningsgifger kræver, at appen skal betales, men mere på det i et øjeblik *)
  5. Vælg "Start Encoding", og når du er færdig, vælg "Export to Camera Roll" eller "Open In ..." til besked eller email det animerede gif

Meget nemt, her er et Live Photo konverteret til en animeret GIF af en pejs, der blev oprettet med appen.

* GIF Brødrister fungerer godt, men har nogle begrænsninger og nogle quirks i brugergrænsefladen, så selvom det er fantastisk til begrænset brug, hvis du planlægger at konvertere mange Live Photos til animerede gifs, kan du prøve andre apps til Live Photo konverteringer, og $ 2 Live GIF app eller $ 2 Live app er måske bedre valg. Ikke desto mindre, for et gratis tilbud, GIF Toaster får jobbet gjort godt, og kan også konvertere video til animerede gifs også.

Det er værd at nævne, at hvis du bare vil lave animerede gifs fra stillbilleder eller videoer, fungerer GifMill også godt til det formål, hvilket er en anden gratis app til iOS, som vi har diskuteret før.

Animerede GIF'er er populære nok til at evnen til at generere et ud af et Live Photo sandsynligvis skal inkluderes indbygget på iPhone Camera app eller Photos app, måske kommer en sådan funktion frem i fremtiden, men indtil (hvis nogensinde) der ændres, nyd apps til at lave dine egne animerede GIFS!