Kabeltypen til installation af AT&T U-vers

AT&T U-vers tilbyder HD-tv, telefoni og internet via en tjeneste. Digitale data modtages fra en lokal distributionskabinet installeret i området. Så længe abonnenter er placeret inden for 3.000 fod fra denne distribution, har U-vers-kunder en tjenesteudbyder til de tre hovedtyper af digitale digitale boliger. U-vers bruger en række kabeltyper ind og ud af strukturen for at opnå dette.

Trin 1

Når AT&T har installeret tjenesten i telefonboksen udenfor, skal du finde hoveddistributionspanelet i telefonen, enten i kælderen eller i et adgangsrum. Meget ofte vil der være en afbrudt telefonledning tilsluttet et lille panel eller hængende løst.

Trin 2

Sæt telefonlinjen direkte i U-vers Residential Gateway-modem / router.

Trin 3

Tilslut og rute yderligere Ethernet-kabler (op til fire) fra routeren til hver computer eller U-vers-dekoder efter behov.

Trin 4

Skru RG-6 koaksialkablet til koaksialudgangen på U-vers dekoderen, hvis det er unødvendigt vanskeligt at installere Ethernet i hele huset. Alle U-vers signaler kan transporteres til U-vers dekodere via coax, hvis det er nødvendigt. Husk, at bærbare computere og desktops kræver et trådløst (inkluderet) eller kablet Ethernet-kabel for at få adgang til Internettet.

Tilslut og rute yderligere telefonlinjer efter behov til linjestikkene "Linjer 1 & 2" og "Aux Phone" til de respektive stik på routeren.