Sådan udgives en Microsoft Access-database

Microsoft Access bruges til at oprette formularer og databaser, der kan registrere information og forbedre produktiviteten. Når du opretter en database, har du muligheden for at offentliggøre den, så enkeltpersoner kan se dit arbejde. Udgivelse af en Microsoft Access-database kan virke skræmmende, men det kan gøres let.

Trin 1

Klik på "Start" i nederste, venstre hjørne af skærmen, og vælg "Alle programmer". En menu åbnes. Klik på "Microsoft Access." Programmet åbnes. Åbn den database, du vil offentliggøre.

Trin 2

Klik på Microsoft Office-knappen i øverste, venstre hjørne af siden. Vælg "Publicer" og klik på "Document Management Server." Et nyt vindue åbnes, så du kan begynde at offentliggøre din database.

Trin 3

Indtast URL'en til det Sharepoint-sted, hvor Microsoft Access-databasen skal offentliggøres. Et Sharepoint-sted er en Windows-oprettet server, der giver dig mulighed for at uploade databaser og andre formularer. Dit Microsoft Access-program skal give dig mulighed for at oprette et Sharepoint-websted, hvis du bruger det for første gang. Når du udgiver en database på et Sharepoint-sted for første gang, giver Access en liste over servere, der gør det lettere at gå til det sted, hvor du vil have den offentliggjort. Access husker placeringen til fremtidig udgivelse.

Vælg det bibliotek, hvor databasen skal udgives. Klik på "Åbn". Indtast filnavnet til din database i feltet "Navn" i venstre side af vinduet. Klik på "Publicer" for at udgive din Microsoft Access-database.