Få hele IOS 8 Wallpaper Collection

Vi har for nylig delt den fantastiske iOS 8 standard mælkeagtig måde tapet med dig, men iOS 8 indeholder mange flere nye tapeter end bare det. Spænder fra flotte billeder af snedækkede træer, bjerge, til mange blomsterbilleder og et par pladsbilleder af planetens jord og månen, kan du downloade dem alle nedenfor.


Husk, at alle kommer med iOS 8, så hvis du vil opdatere til iOS 8, behøver du ikke at downloade disse, de vil være i dine Indstillinger> Tapet på uanset iPad eller iPhone, du opdaterer.

Bemærk, at de komplette tapetpakker hostet på DeviantArt downloades i zip-format til iOS, der er mindre end ideel. Så hvis du vil pakke filen direkte ud på din iPhone eller iPad, skal du bruge en gratis app som WinZip, ellers vil du ikke være i stand til at udtrække dem på enheden. Selvfølgelig til Mac, Windows eller Linux, kan du bare åbne dem som normalt.

Det nødvendige link "Download" findes på højre side af hver DeviantArt-side:

  • Formet til iPad (ZIP på DeviantArt)
  • Formet til iPhone og iPod touch (ZIP på DeviantArt)

Alternativt kan du fange individuelle tapeter direkte i fuld størrelse. Vi vil forbinde til iPad-højopløsningsversionen, så de bliver mere alsidige til den enhed, du ønsker at placere dem på. Hver af disse filer er hostet på iDownloadblog, hoveder op til dem for tapetets links. Klik på et af miniaturebillederne nedenfor for at åbne dem i et nyt vindue:

Ikke i disse? Du finder mange andre tapeter i vores arkiver, tjek dem ud.