Sådan tilføjes en skabelonfane i Word

Microsoft Word har flere funktioner, som du kan tilpasse, herunder faner, der viser brugeroprettede skabeloner. Tilføjelse af en fane til dine Word-dokumentskabeloner er en proces, der involverer både Windows Stifinder og Word. Ingen tilpasning af registreringsdatabasen er nødvendig. Operationsresultatet er ikke synligt, hvis du anvender den hurtige metode til at oprette nye dokumenter i Word - ved at trykke på "Control-N." Den er synlig, når du klikker på menuen Filer "Ny".

Trin 1

Åbn Word, og klik på den flerfarvede Microsoft Office-knap i øverste venstre hjørne af applikationsvinduet. Klik på knappen "Word Options", der vises.

Trin 2

Klik på linket "Avanceret" i venstre rude i dialogboksen "Wordindstillinger", og rul derefter ned til overskriften "Generelt".

Trin 3

Klik på knappen "Filplaceringer", og klik derefter på rækken "Brugerskabeloner" i den dialogboks, der vises.

Trin 4

Klik på knappen "Rediger", og højreklik derefter på et tomt mellemrum i ruden til højre. Du ændrer ikke linket til den mappe, som Word søger efter brugerdefinerede skabeloner, men opretter en undermappe i den mappe.

Trin 5

Vælg "Ny" i pop op-menuen, og klik derefter på "Mappe". Indtast et navn til den mappe, der passer til de skabeloner, du vil gemme i den. Skriv f.eks. "Mine tilpassede skabeloner" eller "Min virksomheds brevhoved." Dobbeltklik på den nye mappe for at åbne den.

Trin 6

Skriv det fulde stinavn ned, der vises i adresselinjen i dialogboksen "Rediger placering". Eller vælg og kopier (ved at trykke på "Control-C") dette stinavn.

Trin 7

Tryk på "Annuller" for at lukke dialogboksen, og tryk derefter på knapperne "Luk" eller "Annuller" på de resterende åbne dialogbokse. Nu hvor du har lavet en mappe til opbevaring af din skabelon, skal du lægge noget i den mappe. Word kræver dette, før det kan vise en ny fane, der repræsenterer mappens skabeloner.

Trin 8

Åbn Windows Stifinder, og naviger derefter til en af ​​dine eksisterende Word-skabeloner. Hvis du ikke ved, hvor en er, skal du finde den ved at indtaste ".prik"i Explorer's søgedialogboks.

Trin 9

Kopier mindst en eksisterende skabelon fra trin 8 til det mappenavn, du noterede i trin 6.

Klik i Word på Office-knappen "Nyt" element, og klik derefter på linket "Mine skabeloner" i venstre rude. Den dialogboks, der vises, viser en ny fane, hvis navn svarer til navnet på den mappe, du oprettede i trin 5.