Hvordan man laver en personsøgning med bopælshistorie

På godt og ondt er Internettet en dyb kilde til information om individuelle mennesker. Du kan finde databaser, der viser nuværende navn, adresse og telefonoversigter sammen med oplysninger om tidligere boliger og endda adresser fra tidligere årtier og generationer. Oplysningerne er nyttige til slægtsforskning og til generel baggrundskontrol af en person, du vil vide mere om.

Trin 1

Tjek Intelius. Denne kommercielle personsøgningstjeneste har en stor database, der inkluderer såvel nuværende som tidligere adresseoplysninger. Du kan søge Intelius uden beregning. Resultaterne af en simpel navnesøgning viser navne såvel som nuværende og tidligere bopælsbyer, men der er et gebyr for at få fuld adresselister.

Trin 2

Søg på Ancestry.com. Dette populære familiehistoriske websted giver adgang til nylige og historiske telefonbøger og andre offentlige oplysninger.

Brug "Søg" -funktionen i Ancestry fra rullemenuen (brug ikke søgningen "Family Tree", da dette ikke returnerer boligresultater). En indledende søgning er gratis, men du skal tilmelde dig tjenesten for at se de fulde lister. Ancestry tilbyder brugerne en gratis prøveperiode.

Trin 3

Søg på pipl.com. Dette gratis online søgeværktøj samler personlige oplysninger fra sociale netværkssider som Facebook, online mapper, offentlige optegnelser og hundredvis af andre informationskilder over Internettet. Mængden af ​​personlige oplysninger til rådighed er overraskende og inkluderer ofte nuværende og tidligere adresser.

Søg i online historiske mapper, hvis du virkelig vil grave i fortiden. FreeGenealogyTools.com tilbyder links til et væld af online mapper fra sidste årtier og århundreder. Der er ingen omkostninger for at få adgang til disse.