Sådan spiller du brændte PS2-spil uden en modchip

Elementer, du har brug for

  • Byt magi

  • Skruetrækker

  • Maskering, skot eller tape

  • Væv

Der er et par metoder til rådighed, der giver dig mulighed for at spille brændte spil (mere ofte kaldet "sikkerhedskopier") på din PS2. Alle af dem kræver dog lidt know-how og en vis indsats fra brugerens side. Den enkleste måde ville være at bruge det, der kaldes en "Swap Disc." Disse diske kan bruges til at afspille sikkerhedskopier eller importeret disk (spil eller DVD) fra enhver region. Det er værd at påpege, at denne metode kun fungerer for PS2 Slim, ikke for de ældre, ophørte modeller.

Sluk for PS2. Sæt PS2 på sin side. Skru de 6 skruer, der holder kappen sammen. Tag kappen af.

Find den lille hætte øverst til højre på PS2. Det vil være på bagsiden af ​​bundkortet. Det vil være nær ordet "omvendt" på bundkortet. Dæk hætten helt med vandhanen.

Sæt PS2-kabinettet på igen.

Åbn diskens top. Hvis du har en disk indeni, skal du fjerne den.

Rul en lille kugle væv op, og placer den i hullet nederst til højre, hvor skivetoppen låses fast, når den lukker. Åbn og luk toppen et par gange for at skubbe vævet ind. Dette giver dig mulighed for at bruge diasværktøjet (som vi kommer videre til næste gang.).

Tænd for PS2. Hvis det brændte spil er en DVD, skal du indsætte Swap Magic DVD. Hvis det brændte spil er en cd, skal du indsætte Swap Magic-cd'en.

Brug glideværktøjet, når du bliver bedt om det på skærmen. Indsæt det brændte spil, du vil spille, når du bliver bedt om det. Spillet starter som normalt.

Advarsler

Åbning af din PS2 annullerer enhver garanti, du måtte have.