Spice Up samtaler og sjov med nye emoji ikoner i iOS 6

En sjov men let overset funktion af iOS er emoji ikoner, og iOS 6 har tilføjet et ton af ny utrolig detaljeret og ofte hilarisk Emoji i mixen. For at få adgang til de ekstra Emoji-tegn, skal du først bruge Emoji-tastaturet, hvis du ikke har gjort det endnu. Når det er tændt, kan du få adgang til den lille emoticongrafik ved at trykke på kloden på de virtuelle nøgler til en iPhone, iPad eller iPod touch, hvor den bliver tilgængelig som et internationalt tastatur. Her er den grundlæggende proces, hvis du ikke har gjort det endnu:

  • Aktivér Emoji-tastaturet ved at åbne Indstillinger> Generelt> Tastatur> Tilføj nyt tastatur> Emoji
  • Åbn en app med tekstindtastningsevner, tryk på ikonet for lille klods ved siden af ​​mellemrumstasten for at få adgang til Emoji-tastaturet
  • Tryk på de forskellige sektionsikoner nederst på Emoji-skærmen for at få adgang til forskellige typer, og vend gennem forskellige skærme af Emoji med en venstre eller højre swipe-gestus

De små billeder kan gøre for sjove tilføjelser til samtaler, selv om den nyeste Emoji kun kan ses af andre mennesker, der også har opgraderet til iOS 6. De kan også bruges til at kommunikere helt alene, og selvfølgelig er de bare sjove, så aktiver Emoji-tastaturet og nyd det.

Emoji har længe været populær i Asien og begynder at få mere popularitet i USA og Europa, sandsynligvis delvist på grund af iPhone's understøttelse af funktionen. Uden at bringe en anden dimension i samtaler og kommentarer, kan ikonerne tilføjes i mappenavne for at tilpasse udseendet af dem, og Mac-brugere kan også få adgang til Emoji fra OS X 10.7 og nyere.