Deaktiver "ansøgning hentet fra internettet" Besked på en per-app-basis i Mac OS X

OS X advarer brugere på en række forskellige måder, hvis de har downloadet en fil fra internettet til deres Mac, med en popup-meddelelse, der siger noget i retning af "[NAME] er et program hentet fra internettet. Er du sikker på, at du vil åbne den? ", Eller endda" Denne applikation kan ikke åbnes "- begge er en sikkerhedsforanstaltning, der tager sigte på at forhindre flere afslappede brugere i utilsigtet lancering af noget ondsindet eller utilsigtet. Selv om dette er en fantastisk funktion for mange Mac-brugere at fortsætte, kan nogle avancerede brugere blive irriteret med det.

Sådan deaktiverer du programmet hentet fra internetadvarsel på en per-app-basis i OS X

Hvis du vil, kan du fjerne "[NAME] er et program hentet fra internettet. Er du sikker på at du vil åbne den? "På en applikationsbasis ved at bruge følgende kommandostreng i Terminal, peger stien til den aktuelle placering af applikationen, der udløser advarslen selv:

xattr -d -r com.apple.quarantine /Path/to/application/

Fjernelse af den åbne advarsel fra alle filer i et katalog

Hvis du vil fjerne denne advarselsmeddelelse fra alle i din ~ / Downloads-mappe, kan du skrive følgende kommando:

xattr -d -r com.apple.quarantine ~/Downloads

Husk denne metode påvirker kun elementer, du vælger at angive.

Hvis du vil deaktivere denne meddelelse fra nogensinde at blive vist igen for alle programmer, der downloades, skal du lære, hvordan du permanent deaktiverer advarselsdialogen for filen.

Mere moderne versioner af OS X kan simpelthen omgå GateKeeper på en per-app basis, eller endda slukke GateKeeper og uidentificerede udvikler advarsler for at få lignende resultater. Alle metoder fungerer, så brug det rigtige for dig.