Hvad er hukommelsesadresseregister MAR?

Register er en del af den centrale processor (CPU) på en computer. Register er hukommelsesplaceringer, som man hurtigt kan få adgang til for hurtig hentning af data.

Registrer Array

De fleste processorer har flere registre, kaldet et registerarray, der indeholder data og instruktioner, der skal åbnes hurtigt under udførelsen af ​​en applikation.

MAR

Et af de registre, der findes i computerens processor, er hukommelsesadresseregistret eller MAR. MAR gemmer den fysiske hukommelsesadresse, hvor det næste stykke data vil blive skrevet, eller den næste instruktion er placeret.

Hukommelsesoversætter

MAR er også kendt som en Memory Address Translator eller Decoder. Dette skyldes, at det oversætter dataene til læsningen fra hukommelsen eller skrives til hukommelsen til en faktisk placering i hukommelsen og tildeler pladsen på RAM, der skal bruges af CPU'en.

Hent-udfør cyklus

Under processen med at hente data og udføre applikationer bruger CPU'en MAR til at gemme den adresse, hvortil disse data skal placeres i systemets RAM, eller hvorfra de vil blive adgang til.