Sådan oprettes og brændes en bootbar Mac OS X Lion Install DVD

Apple meddelte at Lion ville blive udgivet udelukkende via Mac App Store for $ 30. Dette er godt, fordi App Store-politikken tillader et enkelt køb at installere på alle dine Mac'er, men hvad hvis du ikke har bredbåndsadgang på alle dine Mac'er, eller hvad hvis du bare vil have en startbar installationsdisk? Nå, du kan lave din egen bootable installations-dvd.

Oprettelse af en bootbar installationsdisk til Mac OS X Lion

Det er ret nemt. Disse instruktioner er født fra 10.7 udvikler forhåndsvisning, men bør forblive identiske, kom tid til offentliggørelsen i juli:

  • Download Mac OS X Lion fra Mac App Store ($ 29.99)
  • Find Mac OS X installationsfilen, der blev downloadet, højreklik på Mac OS X Finder og "Vis pakkeindhold"
  • Find og åbn mappen "SharedSupport" og find en diskbilledfil, der hedder "InstallESD.dmg"
  • Kopier "InstallESD.dmg" til din Mac OS X Desktop, dette er Lion disk image og hvad du vil oprette den bootable DVD fra
  • Nu start Disk Utility (/ Applications / Utilities /), pop i en tom DVD, vælg filen "InstallESD.DMG" og klik på "Burn"

Når din disk er brændt, kan du starte fra den med en Lion-kompatibel Mac ved at holde C nede under opstart.

Den endelige udgivelse af Mac OS X Lion siges at være en 4 GB download. Nogle af klagerne om at Lion distribueres via App Store er fra brugere, der har internetudbyder med båndbredde caps, et særligt fælles scenario for alle, der bruger en mobil forbindelse. Hvis du er i denne situation, kan det være bedst at downloade Lion fra et offentligt wifi-hotspot og derefter oprette en boot disk manuelt ved hjælp af ovenstående metode, så du kan installere den på dine andre Mac'er.

Hoveder op til TUAW for at finde det fra EggFreckles.